Oprema moderne kopalnice funkcionalna, udobna in prijetna

Kopalnica že dolgo ni več samo prostor za osebno higieno, ampak tudi prostor, namenjen zatočišču in sprostitvi. Moderna, dobro načrtovana ter uporabna kopalnica je pravzaprav postala nepogrešljiv del vsakdanjika. Moderna kopalnica je zasnovana funkcionalno, oprema moderne kopalnice pa je čistih in preprostih oblik. Moderna kopalnica se prilagaja potrebam sodobnega človeka in ponuja različne možnosti kombiniranja elementov, materialov in najnovejših tehnologij. Oprema za kopalnico pa je prilagojena slogu in barvi drugih elementov. Izbiramo lahko med ponujenim, že izdelanim pohištvom, ki ga kupimo v trgovinah, ali pa se odločimo za pohištvo po meri.
Moderna kopalnica
Magles je podjetje, ki se že 50 let ukvarja z izdelavo kakovostnega pohištva za dom in pisarne. Naše pohištvo je izdelano s pomočjo najsodobnejše tehnologije in iz kakovostnih materialov, kakršen je na primer mediapan. Vse to vam zagotavlja estetsko in oblikovno najbolj dovršeno pohištvo za vsak prostor.

 

Oprema odvisna od velikosti kopalniceOprema kopalice

Oprema moderne kopalnice naj bo funkcionalna, udobnih modelov in oblik, predvsem pa naj poskrbi, da se bomo v prostoru počutili udobno in prijetno. Oprema za kopalnico ne sme ovirati gibanja po osrednjem delu kopalnice. Police ali omarice, ki jih uporabljamo pogosto ali vsak dan, pa naj bodo na dosegu rok.

Oprema za kopalnico je seveda precej odvisna od same velikosti kopalnice. Njenim dimenzijam se prilagajajo tako velikosti in barve ploščic kot tudi izbor ostale sanitarne opreme. Če imamo dovolj veliko kopalnico, lahko poleg nujnih potrebščin vanjo umestimo tudi elemente za razvajanje, zraven pa postavimo celo zelenje, ki kopalnico neverjetno polepša. Ustrezna oprema kopalnice je v tem primeru precej enostavna izbira. A tudi majhno kopalnico lahko opremimo tako, da nam ta postane prijetno pribežališče. Opremimo jo v svetlih tonih in ne pretiravajmo s pohištvom.

 

Oprema kopalnice naj bo čimbolj odporna proti vlagi

V kopalnicah je navadno prisotne veliko vlage, zato je treba izbrati takšno kopalniško pohištvo, ki bo nanjo čimbolj odporno. Zaradi odličnih lastnosti za kopalniško pohištvo najpogosteje uporabljamo lakiran mediapan (MDF). Mediapan je srednje gosta vlaknena plošča, izdelana iz lesa bukve, smreke in jelke z dodatkom smole. Na voljo pa so tudi kakovostni materiali, kot so oplemenitena iverna plošča ali iveral ter akril.

Za še več informacij pa vabljeni na našo spletno stran!

 

Magles | Oprema kopalnice, kuhinje po meri, moderna kopalnica, oprema za kopalnico – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Magles
Naslov
Arclin 33
3211 Škofja vas pri Celju
Spletna stran
E-pošta
03 7812 195
041 621 577
031 424 281
Seznam fraz
oprema kopalnice, mediapan, moderna kopalnica, oprema za kopalnico
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA