Kopalniško pohištvo za klasične ali moderne kopalnice

Kopalniško pohištvo, ki je kvalitetno in estetsko dovršeno poskrbi za prijeten ambient in elegantno celostno podobo vsake kopalnice. Vendar pa je pomembno, da pri izbiri ne gledaš le na lep videz opreme, ampak tudi na njeno praktičnost in vzdržljivost. Keramika je najboljši material za kopalnice, saj je odporna na vodo in vlago, hkrati pa je zelo enostavna za vzdrževanje in čiščenje.

Kopalniške ploščice se morajo lepo skladati in povezovati z ostalo opremo v prostoru. V salonu keramike Kersan vam nudijo široko ponudbo visokokakovostnega kopalniškega pohištva – na voljo so vam umivalniki, tuš kabine, kopalne kadi, kopalniške omarice in seveda keramične ploščice iz priznane italijanske keramike v različnih barvah in stilih, ki brez dvoma zadovoljijo prav vsak okus.

Kopalniško pohištvo in keramične ploščice

Estetsko kopalniško pohištvo, ki vam pričara izvrstno vzdušje

Kopalnico si lahko oblikujete v vaše lastno zatočišče znotraj doma – v prostor, kjer se lahko sprostite in uživate. Nič ni lepšega, kot vroč tuš ali namakanje v kadi po dolgem dnevu. Tuš kabine in kopalne kadi ponavadi zajemajo večji del prostora in vizualno hitro pritegnejo pozornost. Če pa želite svojo izkušnjo še dodatno izboljšati, pa vam v podjetju Kersan nudijo tudi masažne kopalne kadi in tuš kabine, ki preko šob z vodnimi curki in zračnimi mehurčki masirajo celotno telo. 

Kopalniško pohištvo pa je mogoče nadgraditi tudi z ustrezno izbranimi umivalniki, ki jih lahko dobite v večih različnih izvedbah, odvisno od vaših želja in okusov. Med možne izbire spadajo recimo vgradni, polvgradni, podpultni ali skledasti umivalniki. Izgled vaše kopalnice pa zaključijo ustrezno izbrane kopalniške omarice, kamor lahko pospravite vse svoje toaletne pripomočke.

Tuš kabine, umivalniki, kopalniške omarice...

Kopalniško pohištvo po meri

Ker nimamo vedno te sreče, da bi razpolagali z neomejenimi prostorskimi zmožnostmi, je ponavadi treba narediti kar najbolje iz tistega, kar nam je na voljo. Umivalniki, tuš kabine in ostala kopalniška oprema zavzame veliko prostora, zato je treba njihovo postavitev in obliko skrbno premisliti, da lahko dobimo kar najbolje izkoriščen prostor. Tako je zelo pomembno, da imate možnost izdelave kopalniškega pohištva po meri, katerega lahko prilagodite danim dimenzijam. 

Ne glede na to, ali gre za klasično ali moderno kopalnico, s pravilnimi predlogi in rešitvami lahko poskrbite, da bo končni prostor zadostil vsem vašim pričakovanjem. Če izbrano pohištvo kombinirate še s talnimi ali stenskimi keramičnimi ploščicami v različnih vzorcih in kombinacijah lahko pridete do estetske in posebne kopalnice, v kateri boste z veseljem preživljali svoja jutra in večere.

Kopalne kadi za moderne kopalnice