Keramične ploščice: sodobni trendi se nagibajo k eleganci in udobju

Keramične ploščice so nepogrešljivi element opremljanja doma. S svojim slogom, barvo in obliko lahko in morajo soustvarjati ambient celotnega doma. Poleg tega, da so atraktivne, so tudi vzdržljive, kakovostne in enostavne za vzdrževanje.

Keramične ploščice za kopalnice in ostale prostore

Keramične ploščice za kuhinjo v videzu lesa? Zakaj pa ne?

Les zagotovo nosi domačne in naravne vibracije, ki prinašajo občutek topline. Prav zaradi tega je pogosta izbira pri opremljanju kuhinj. Čeprav je les v resnici izredno lep, pa so keramične ploščice za kuhinjo enostavnejše za vzdrževanje in čiščenje ter tako mnogo bolj priročne. 

Če torej želimo v kuhinji ustvariti topel in domačen ambient ter hkrati poskrbeti za lažje čiščenje in vzdrževanje, so odlična izbira keramične ploščice v imitaciji lesa. Če se po njih nekaj polije, lahko to z lahkoto obrišemo. Posledic ne bo. Čiščenje je hitro in enostavno. Glede na to, da je na voljo mnogo različnih dizajnov keramičnih ploščic, zlahka najdemo takšne, ki se dobro podajo v ambient našega doma. 

V podjetju Kersan ponujamo velik nabor različnih dizajnov keramičnih ploščic za kopalnico in kuhinjo, med njimi tudi takšne v videzu lesa in drugih naravnih materialov, kot je npr. kamen. Tako boste brez težav našli dizajn, ki vam bo ustrezal.

Keramične ploščice za kuhinjo

Keramične ploščice: imitacija lesa je dovoljena tudi v kopalnici

Ko govorimo o keramičnih ploščicah za kuhinjo, hitro pomislimo na keramične ploščice v imitaciji lesa. Manjkrat pa so takšne izbira takrat, ko opremljamo kopalnico. Vseeno trendi opremljanja kopalnic v zadnjih letih tovrstne keramične ploščice označujejo tudi kot zelo primerne za kopalniške prostore. 

Keramične ploščice za kopalnice v videzu lesa lahko dopolnite še z lesenim kopalniškim pohištvom, ki je danes dovolj trpežno in kakovostno, da je odporno na kopalniško vlago.

Keramične ploščice imitacija lesa

Keramične ploščice za kopalnice: (ostali) trendi za tekoče leto

Že nekaj let se trendi pri keramičnih ploščicah za kopalnico usmerjajo proti nežnim in naravnim barvam. Tako je tudi letos. Vseeno bo vaša kopalnica še bolj v trendu, če jo boste dopolnili s črnimi keramičnimi ploščicami. Črna sicer ne sme prevladovati, ponudi pa lahko izredno eleganten pridih, tudi, ko izbiramo pipe, tuš kabine, kadi in drugo kopalniško opremo. 

Oblikovalci kopalnic opozarjajo tudi na atraktivnost drugih dodatkov, kot so, denimo, keramične ploščice za kopalnice v videzu belega ali sivega marmorja. 

Čeprav je videz marmorja moderen že nekaj časa, so z lanskim in letošnjim letom prišli v modo tudi trendi, ki ustvarjajo bolj industrijski videz kopalnice. Keramične ploščice za kopalnico in kopalniško pohištvo lahko tako dopolnite tudi z betonskimi elementi.

Keramične ploščice za kopalnico

Keramične ploščice za kopalnico naj posnemajo hotelsko eleganco

Če so na eni strani trendi v zadnjih letih naklonjeni brutalizmu, ki ga dosežemo z betonom, in na drugi strani ekscentričnosti, ki jo prinašajo črni detajli, se vseeno vračajo tudi nežni eleganci in udobju. 

Če pomislite na kakovostne hotele, ki ste jih morda že obiskali, se gotovo spomnite na njihove elegantne kopalnice. Sodobni trendi kličejo k temu, da naj tudi vaše keramične ploščice za kopalnico in vsa kopalniška oprema ter ostali dodatki v vas prebudijo občutek, da ste v najboljšem hotelu ali spa-ju. Oprema s keramičnimi ploščicami vred mora biti torej elegantna in prijetna, skoraj glamurozna. 

Da bo občutek še prijetnejši, jo dopolnite z različnimi dodatki, ki bodo bivanje v kopalnici naredili še prijetnejše. Govorimo o kakovostnih tuš kabinah z masažnimi tuši ali učinkom padajočega dežja. O lepih in dovolj velikih kadeh, ki so lahko dopolnjene z masažnimi šobami. Ali celo o infrardečih savnah. Z vsem tem ne boste dosegli le, da bo kopalnica lepa, temveč bo tudi funkcionalna. V njej se boste tako počutili kot v najboljšem spa-ju. 

Da bosta vaši kopalnica in kuhinja res nekaj posebnega, preverite ponudbo naših keramičnih ploščic za kopalnice in kuhinje. Na voljo so kakovostne keramične ploščice v zelo raznolikih in atraktivnih dizajnih.

Keramične ploščice za kopalnice, kuhinje in ostale prostore