Keramične ploščice – pestra ponudba notranje in zunanje keramike

Keramične ploščice so obvezna talna in stenska obloga vsake kopalnice in kuhinje, prav tako so priljubljene v ostalih prostorih ter zunaj, okoli objektov. Njihove prednosti so zagotovo vzdržljivost, trpežnost, visoka estetska vrednost in enostavno vzdrževanje ter čiščenje. 

Keramične ploščice za kopalnico najdete v najrazličnejših dimenzijah, oblikah in barvah, zato si lahko opremite kopalnico popolnoma po želji. Pri tem vam z veseljem pomagajo naši izkušeni strokovnjaki, ki vam bodo naredili 3D izris – če bo potrebno tudi večkrat. V našem prodajno razstavnem salonu, si lahko izberete tudi kopalniško pohištvo in s pomočjo računalniškega programa, maksimalno izkoristite vsak centimeter prostora. 

Nič drugače ni s keramičnimi ploščicami za kuhinjo, ki so primerne tako za moderno in klasično, kot za vintage opremljena stanovanja. Edino težavo boste imeli z veliko izbiro, saj se boste težko odločili, katere izbrati. Imitacija lesa, kamna, marmorja, pastelne, žive barve, mozaiki, bordure in mnogo drugega za kuhinje, dnevne sobe, hodnike, stopnišča… 

Visokokakovostne keramične ploščice priznanih italijanskih in španskih proizvajalcev za vse prostore vašega doma, vas čakajo na enem mestu in po konkurenčnih cenah.

Keramične ploščice in ostala ponudba

Zunanje keramične ploščice za terase in balkone visoke kakovosti

Zunanje keramične ploščice za terase in balkone, odlikuje izjemna trpežnost in odpornost na mraz ter velike temperaturne spremembe. Če so te položene tako kot morajo biti, bodo zagotovo obdržale svoje prvotne lastnosti dolga leta. Za polaganje zunanjih keramičnih ploščic, se obrnite na strokovnjake, saj je zelo pomembno da je delo dobro opravljeno. 

Lahko se obrnete na nas, saj vam bomo z veseljem svetovali, vas usmerili k najboljšemu nakupu in vam priskrbeli najboljšega izvajalca.