Pošlji povpraševanje

Olje za lepe in bujne lase poskrbi za nežno nego lasišča

Olje je odlična rešitev, kadar naši lasje potrebujejo malce pomoči, da lahko zasijejo v polnem sijaju. Morda se tega ne zavedamo, pa vendar se nam čas, ki ga vložimo v nego lasišča, obrestuje, saj so rezultat tega lepi, negovani in predvsem zdravi lasje. Da bi ublažili škodo, ki smo jo povzročili z nepravilnim in nerednim negovanjem, ne potrebujemo dragih balzamov in mask, ki nam obljubljajo čudežne rezultate, saj je veliko bolje, da se zatečemo k naravnemu zdravljenju lasišča z olji za lase, ki delajo prave čudeže, ob tem pa ne povzročajo dodatne škode in ne dražijo našega lasišča.

Olja za lase ob pravilni uporabi svojo nalogo odlično opravijo, le izbrati moramo primernega glede na težave, s katerimi se srečujemo. Številna rastlinska olja, primerna za nego lasišča, delujejo emolientno, kar pomeni, da povečajo vsebnost vlage v laseh, prav tako pa prinašajo tudi druge prednosti – spodbujajo prekrvavitev, lasem podarijo naravni sijaj in preprečujejo cepljenje njihovih konic. V mnogih pripravkih na tržišču, ki obljubljajo čudežne rezultate, se nahajajo silikoni, ki lahko mastijo lasišče, kar pa ne velja za naravna olja za lase, ki so odlična alternativa komercialnim pripravkom. Vse več predstavnic ženskega spola je komercialne pripravke zamenjalo z naravnimi, pri tem pa so bile navdušene nad hitrimi in pozitivnimi rezultati.

Olje za laseOlje za nego las

Katero olje za lase je primerno zame?

Olje za lase izberemo glede na težave, s katerimi se srečujemo in ki bi jih želeli odpraviti. Eno izmed najstarejših je amlino olje. Po ajurvedski metodi zdravljenja je najboljše zdravilo za uravnavanje delovanja Pitta Dosha-e. Dosha-pomeni energetski kanal ali meridian, pri čemer je Pitta Dosha energetski kanal, povezan tudi z lasiščem. Pri težavah z lasmi in lasiščem ga uporabljamo 1× tedensko in ga pustimo delovati čez noč. Za naravno zdravljenje lasišča lahko uporabimo tudi Monoi olje, ki obnavlja in intenzivno hrani lase. Njegova oplemenitvena energija z obnovitvenimi lastnostmi naredi lase gladke, nežne in svetleče, njegov vonj pa nas ponese v čaroben svet tahitijskih lagun in koralnih plaž.

Monoi olje za lase je na voljo z različnimi vonji. Tako lahko izbiramo med kokosom, sandalovino, vanilijo in ylang ylang, odvisno od tega, kateri vonj nam najbolj ustreza. Omenjena olja ne vplivajo pozitivno le na lase, temveč tudi vlažijo kožo in stimulirajo telo, pomirjajo kožo in zvišujejo čutne sposobnosti telesa, sprostijo telo ter obnavljajo njegovo čustveno ravnovesje, zato so zares vsestranska za uporabo.

Izberite pravi izdelek za nego suhih las

Nega suhih las je usmerjena v njihovo vlaženje, saj je suhost posledica pomanjkanja vlage. Na poškodbe las vplivajo izpostavljenost suhemu zraku, prepogosto spenjanje las in uporaba sušilnika, pomanjkanje omega-3 maščobnih kislin ter vitaminov in mineralov v prehrani, pa tudi prekomerna izpostavljenost las močnim sončnim žarkom. Lase prav tako zelo hitro poškodujejo pogosto barvanje in uporaba komercialnih pripravkov za nego, ki vsebujejo veliko sintetičnih snovi. V podjetju ETNOBOTANIKA vam zato nudimo le najboljše naravne pripravke za nego lasišča in suhih las, s katerimi boste hitro dosegli želene rezultate ne da bi pri tem lasem povzročili dodatno škodo. Olja za lase iz naše ponudbe so primerna za vsakogar. So brez parabenov, niso testirana na živalih in so kontroliranega porekla. V kolikor želite izvedeti več o oljih za lase, nas lahko kontaktirate, saj vam bomo z veseljem svetovali.