Pošlji povpraševanje

Za naravno nego suhih in poškodovanih las se uporabljajo obloge in olja

Za naravno nego las priporočamo uporabo izdelkov, jih najdete v našem prodajnem programu. Nudimo vam naravne barve in obloge, ki so preverjenega izvora in kakovosti. Izbirate lahko tudi med raznimi olji, ki imajo negovalne in tudi zdravilne lastnosti. Barvanje z naravnimi barvami ni škodljivo kot je barvanje s kemičnimi barvami. Ob redni uporabi naših barv, postanejo lasje močni, mehki na otip in lesketajoči, dobijo tudi večji volumen. Pri negovanju suhih in poškodovanih las je najučinkovitejše amlino in Monoi olje, ki jih navlaži, nahrani in zaščiti. Naravne obloge, ki jih nudimo so sena, amla in hibiskus. Poskrbijo za volumen, prožnost in čudovit lesk, lasišče nahranijo in mu povrnejo ustrezno pH vrednost. Shikakai je šampon, ki vsebuje veliko vitaminov in ima močno antioksidantno delovanje.

Več o regeneraciji in obnovi las >>>

Obnovitvena naravna nega las je priporočljiva po raznih kemičnih postopkih

Kana je barva, ki daje lasem lesk, spodbuja njihovo rast ter učinkovito preprečuje nastanek prhljaja. Mlade liste rastline kane ročno oberejo in jih posušijo v posebej temu namenjenih sušilnicah. Posušene liste s posebnimi mlini zmeljejo v prah. Prah se zmeša z vodo in tako nastane zmes, ki jo uporabljamo za barvanje. Tudi indigo je barva, ki se običajno uporablja v kombinaciji s kano. Skupaj dajeta lasem čudovite rjave odtenke. Indigo se pridobiva iz rastline, ki ima roza do vijolične cvetove. Nega suhih in poškodovanih las je popolna z uporabo oblog kot so sena, amla in hibiskus. Sena je obloga in barva hkrati. Vsebuje zlato rumen pigment, zaradi katerega imajo lasje čudovit lesk in svilnat otip. Na lasišče ima zelo blagodejen učinek, še posebej, če vam težave povzroča prhljaj, mastno lasišče ali glivično obolenje. Lahko se uporablja kot zelo učinkovita obnovitvena nega las po beljenju. Amla je najboljša rastlina za naravno negovanje lasišča v ajurvedi. Predstavlja učinkovito rešitev proti izpadanju las in sivenju, prav tako pa učinkovito odpravlja vnetne spremembe na lasišču. Če amlo uporabimo v kombinaciji s kano in indigom, dobimo kavni odtenek barve, brez rdečih tonov. Hibiskus lahko uporabljamo kot barvo ali oblogo. Preprečuje izpadanje, ki je posledica hormonskih sprememb, preprečuje sivenje, cepljenje in prhljaj. Uporablja se skupaj s kano, za okrepitev rdečega odtenka.

100% naravna nega las

100% naravno nego las nudita amlino in Monoi olje, ki delujeta vlažilno in hranilno

Amlino in Monoi olje predstavljata 100% naravno nego las. Plodovi amle imajo močno antioksidacijsko delovanje, saj vsebujejo veliko količino vitamina C in taninov. Linolejska kislina, ki jo vsebujejo plodovi, deluje kot vlažilec, antioksidant in celični regulator. Amlino olje ima zelo blagodejno delovanje, saj preprečuje izpadanje ter pospešuje rast. Je učinkovito sredstvo proti sivenju in krepčilo lasnih mešičkov.  Za nego suhih in poškodovanih las je priporočljiva tudi uporaba Monoi olja. To olje je sveto olje Polinezije, ki je brez barvil, konzervansov in umetnih arom. Narejen je po stari tradicionalni metodi in je že tisočletja del polinezijske tradicije. Pridobivajo ga z namakanjem svežih cvetov gardenije v kokosovem olju. Monoi olje se uporablja na laseh za navlažitev, hranjenje, zaščito in tudi za gladkost kože. Pri zelo suhih in poškodovanih laseh je priporočljiva pogosta uporaba olja.

Nega suhih in poškodovanih las z naravno kozmetiko

Ekološki izdelki za nego las morajo imeti certifikat porekla, ki dokazuje njihovo pristnost

Ekološki izdelki za nego las kot so na primer naša olja, obloge in barve, imajo certifikat porekla, kar je zagotovilo za pristnost in kakovost. Njihova uporaba je priporočljiva, saj bistveno izboljšajo njihovo kakovost in kakovost kože. Pri negi suhih in poškodovanih las, je pomembna zaščita, saj se tako preprečijo dodatne poškodbe. Olje jim nudi najboljšo zaščito v vseh letnih časih. Poleti jih ščiti pred soncem in morsko vodo, pozimi pa pred izsušitvijo zaradi nihanj med hladnim vlažnim in toplim suhim zrakom. Pri negovanju suhih in poškodovanih konic, si olje vtremo po potrebi. Če pa želimo z oljem odpraviti prhljaj ali srbeče lasišče, pa si olje vtremo v lasišče enkrat tedensko in pustimo delovati čez noč.

Barvanje las s kano