Pošlji povpraševanje

Naravne barve za lase Etnobotanika – 100% naravna nega las

Naravna nega las z uporabo naravnih kozmetičnih izdelkov je zagotovo prvi korak k čim boljšemu zdravju vaših las. Če želite, da bi vaši lasje kljub barvi znova bili videti sijočem, zdravo, predvsem pa naravno, vam priporočamo naravne izdelke Etnobotanika®. V ponudbi boste našli 100% naravne barve za lase - brez amonika in peroksida, poleg barv za lase pa so na voljo tudi naravne obloge, negovalna rastlinska olja in šamponi.

Ekološki prah senna

100% naravne barve Etnobotanika® obarvajo lase in so hkrati najboljši negovalci, saj jim dajejo volumen, prožnost, svilnat otip in čudivit lesk. Lase NAHRANIJO in izboljšajo njihovo strukturo, kar je še posebej pomembno poleti/pozimi zaradi vremenskih razmer. Te ekološke naravne barve “body art” kakovosti niso primerne le za rdečelaske, saj lahko z njihovimi kombinacijami dosegamo tudi črne, rjave, kostanjeve in pšenične odtenke las. To so le zmleti listi rastlin in praktično nimajo nič skupnega s komercialnimi, kemijskimi barvami za lase. Lase namreč obarvajo po čisto drugem postopku kot kemijske barve.

S temi ekološkimi naravnimi barvami popolnoma prekrijete sive lase, si pozdravite lasišče (kana in sena delujeta tudi zdravilno) in poskrbite za močnejše lase ter preprečite njihovo izpadanje (tudi pri hormonskem izpadanju las).

Monoi olje Sandalovina

Pri naravni negi barvanih las je skoraj nujno uporabljati tudi olje za lase

Velikokrat se osebe, ki se odločijo za naravno nego las, soočijo s suhimi in lomljivimi lasmi. Slednje je še zlasti pogosto pozimi, ko je zrak v notranjih prostorih sicer ogret, a zato suh, zrak zunaj pa mrzel. Vse to lase izsuši in jih naredi krhke. To še toliko bolj velja za barvane lase. Za preprečevanje krhkosti in izsušitve barvanih las je skupaj z naravnimi barvami za lase dobro uporabiti tudi negovalna naravna olja za lase. Uporaba olja za lase prinaša številne prednosti. Ne samo, da olja prodrejo globoko v lase, jih negujejo in regenerirajo, ampak predstavljajo tudi naravno pot v boju proti prhljaju, srbečici in drugimi bolezenskimi stanji lasišča. Poleg tega bodo olja za lase zaprla pore na lasu ter preprečila izhlapevanje vode iz lasu. Ker olja vsebujejo vlažilne učinkovine, je z njihovo pomočjo mokre lase veliko lažje razčesati, hkrati pa nam ni treba skrbeti, da bi prišlo do lomljenja.

Ne glede na to, ali je vaša barva za lase lešnik, temna čokolada ali rjava, naravne barve za lase Etnobotanika bodo poskrbele, da bodo vaši lasje znova videti naravno, sijoče in zdravo. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.