Pošlji povpraševanje

Obdobje hladnih dni je čas, ko bi morala biti uporaba olja za lase še bolj pogosta

Veliko deklet se dan danes srečuje z izsušenimi in lomljivimi lasmi, ki so vse prej kot privlačni, sploh pa niso prijetni na otip, poleg tega pa lasišče velikokrat srbi, včasih pa ga poleg vsega tega ”napade” še prhljaj. Zima je čas, ki je še posebej nevaren zato, da se bodo naši lasje izsušili, saj je v zaprtih prostorih suh in topel zrak, zunaj pa nas pričaka mraz. Kombinacija obojega na lase nima dobrega vpliva, ti pa velikokrat postanejo tanjši, bolj suhi in zato lomljivi. Dan danes na tržišču obstaja ogromno izdelkov, ki naj bi lasem pomagali in jih navlažili. Še posebej dobro se obnesejo olja za lase, ki lasem vrnejo voljnost in sijaj.

Katera so najboljša olja za lase in kako jih prepoznati?

Seveda pa na tržišču ločimo med kakovostnimi in tistimi nekoliko manj kakovostnimi olji za lase. Najboljša olja za lase so tista, ki so pridobljena iz naravnih sestavin, kot so kot so kokosova, olivna, jojobina ali mandljeva maščova. Poleg same navlaženosti lasišča bodo dobra olja za lase pripomogla tudi k boljši rasti las, ob vsem tem pa ugodno delujejo tudi na lasišče, ki je podvrženo prhljaju. Po uporabi olja za lase bodo lasje mehki in voljni, poškodbe na laseh pa se bodo zabrisale.

Med dekleti sta posebej priljubljena kokosovo in olivno olje za lase, ki pripomoreta k vlažnim, mehkim in bolj voljnim lasem, ki se ne lomijo, poleg tega pa je tudi rast las boljša, ob tem pa se znebimo še prhljaja.

Kdaj in kako uporabljamo negovalna olja za lase?

Seveda pa je pomembno vedeti tudi, kako je potrebno negovalno olje za lase uporabiti, saj brez pravilne uporabe ne bomo dosegli želenega učinka. Najbolje je, da na sveže oprane lase, ki smo jih prej otrli z brisačo, nanesemo nekaj kapljic olja in ga vtremo v lase. Olje za lase bo zaprlo las in ga tako zaščitilo pred tem, da voda iz njega izhlapi. Na tem mestu velja omeniti tudi, da voda, ki je nekoliko bolj trda, na lase ne vpliva blagodejno, zato velja v predelih, z izjemno trdo vodo, razmisliti tudi o uporabi filtrirane vode za umivanje las.


Najboljše olje za lase

Olje za suhe in poškodovane lase

Pestra izbira naravnih olj za lase v spletni trgovini Etnobotanike

V spletni trgovini Etnobotanika vam ponujamo pester izbor različnih negovalnih olj za lase, ki bodo pripomogli k obnovi vaših las. Izbirate lahko tako med olji za suhe in poškodovane lase, kot tudi med olji za barvane lase. Olja, ki jih ponujamo so izdelana iz naravnih sestavin in bodo tako pripomogla k obnovi že poškodovanih las, priporočamo pa jih tudi kot preventivo, saj se brez uporabe olj za lase, ti pozimi navadno začnejo lomiti.

Pri nas lahko izbirate med različnimi vonji olj za lase. Monoi olje za lase vlaži kožo in obnavlja ter intenzivno hrani lase. Poleg tega pa tudi pomirja kožo lasišča. Pri nas je na voljo Monoi negovalno olje za lase z vonjem vanilije, tiare, kokosa, sandalovine ter Monoi olje za lase Ylang Ylang. Poleg omenjenega negovalnega olja pa je mogoče naročiti tudi ekološko amlino olje za lase, ki pospešuje rast las in pripomore k boljši pigmentaciji. Amlino olje posledično preprečuje sivenje las, poleg tega pa krepi lasne mešičke in s tem preprečuje izpadanje las. Nenazadnje pa je potrebno omeniti tudi, da amlino olje blagodejno deluje na lasišče, ki se srečuje s prhljajem.

Poleg tega ne spreglejte pestre ponudbe ostalih izdelkov, ki jih ponujamo. Izbirate lahko tudi med naravnimi barvami za lase, ki lasu ne bodo poškodovale, prav tako pa smo pripravili naravne obloge za lase, ki bodo zagotovile zdrav videz lasu.

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali pri pravilni odločitvi o nakupu najboljšega olja za lase.

OBIŠČITE SPLETNO TRGOVINO Z NARAVNIMI IZDELKI ZA LASE