Pošlji povpraševanje

Za nego las izberite resnično najboljše olje za lase

Nega las mora biti premišljena, še posebej če se spopadate z določenimi težavami, sicer lahko še poslabšate situacijo. Paziti morate na to, da izberete zares najboljše izdelke, ki so primerni za vas. Le tako bodo rezultati optimalni in hitri. Kaj morate torej upoštevati, če želite, da bo nega resnično učinkovita?

Nega las

Nega suhih in poškodovanih las zahteva posebno pozornost

Kot je bilo omenjeno, je za želene učinke nujno, da je nega prilagojena stanju vaših las. Med največje izzive nedvomno sodi nega suhih in poškodovanih las, ki so pogosto posledica uporabe neprimernih oziroma manj kakovostnih izdelkov, (prepogostega) barvanja, izpostavljenosti toploti itn. Na srečo tovrstne težave niso nerešljive, vendar pa zahtevajo ustrezno nego in kanček potrpežljivosti. Celostna nega poškodovanih las, ki so za povrh izredno suhi, med drugim zahteva redno nanašanje olja za lase. Med najboljše izbire v tem primeru zagotovo sodi amla, ki pospeši obnovo in poskrbi za intenzivno oskrbo z esencialnimi hranili. Mnogi, ki so ga že preizkusili, potrjujejo, da je to najboljše olje za lase, ki jim primanjkuje prožnosti ter leska in ki so že na pogled videti nezdravi. Na prve rezultate vam ne bo treba čakati dolgo, saj je pozitiven učinek opazen že po prvem nanosu. Pravilna nega torej hitro obrodi sadove. Seveda pa je priporočljivo, da nato nanos redno ponavljate, vse dokler se stanje ne izboljša.

Več o negi poškodovanih las

Poiščite najboljše olje za svoje lase oz. za specifične težave

V ponudbi Etnobotanike najdete zares najboljše olje za lase različnih tipov. Ponujamo vam že omenjeno amlino olje, ki je izjemno dobra izbira tudi za tiste, ki se morda spopadate s prhljajem, čezmernim izpadanjem las ali s srbečico, saj izredno pozitivno vpliva na samo lasišče in pripomore h krepitvi mešičkov. Pri naštetih težavah običajno zadostuje že tedenski nanos. Obenem je to najboljše olje za lase, ki rastejo zelo počasi in ki so morda nagnjeni k predčasnemu sivenju, hkrati pa ga lahko uporabljate za nego kože. Olje pa ni rezervirano le za tiste, ki imajo posebne težave, ampak je priporočljiva tudi preventivna uporaba. Za preventivo je ena najboljših izbir olje monoi, ki bo poskrbelo za zaščito v najrazličnejših vremenskih pogojih. Poleti to npr. pomeni zaščito pred sončnimi žarki in klorirano vodo v bazenih ali slano morsko vodo. V zimskem času pa je zagotovljena zaščita pred zelo suhim zrakom ter pred posledicami, ki jih puščajo velike in nenadne temperaturne razlike med ogrevanim prostorom ter zunanjim zrakom. Da bo nega popolna, pa so vam v ponudbi na voljo še naravni šamponi in obloge.

Najboljše olje za lase

Je 100% naravna nega las združljiva z barvanjem?

Prepričani smo, da je v večini primerov najboljša 100% naravna nega las ali vsaj približevanju temu idealu. To je tako eno ključnih načel, ki ga upoštevamo pri oblikovanju naše ponudbe, ki obenem temelji na zavezi k trajnostnemu razvoju in etičnemu odnosu do živali. Pri tem pa se pogosto pojavi vprašanje, ali je 100% naravna nega las sploh možna, če se odločimo za barvanje. Naš odgovor je: seveda! Dokaz za to so povsem naravne barve iz naše ponudbe, ki so izdelane iz indijskih rastlin in ajurvedskih zelišč. Te las v nasprotju z agresivnimi barvami, polnimi kemikalij, ki se pogosto uporabljajo, ne bodo poškodovale (ne prodrejo namreč v notranjost, zgolj v zunanjo roževinasto plast), ampak povsem nasprotno – poskrbele bodo, da bodo rastli hitreje, da bodo še bujnejši in bolj zdravi. Na voljo so vam naslednje barve, ki so povsem brez kemičnih barvil in kovinskih soli: ekološka kana, sena, indigo, hibiskus in amla. Z natančnim upoštevanjem priloženih navodil lahko z njihovim kombiniranjem pridete do želenega odtenka. Nega in barvanje gresta torej brez težav z roko v roki!

Več o negi suhih in poškodovanih las