Pošlji povpraševanje

Olje za lase ima mnogo dobrih lastnosti in lase od vsega najbolj zaščiti

Prhljaj se na lasišču večinoma pojavi občasno, zaradi različnih dejavnikov. Zadeve se je mogoče lotiti na več načinov in navadno se telo oz. lasišče kmalu odzove. Poleg zdravega življenjskega sloga in zdrave prehrane, obstajajo tudi olja za lase namenjena za obnovitveno nego las, s katerimi se lahko te težave lotite in jo tudi odpravite. Suhi lasje prav tako, če ne še bolj pogosto kot prhljaj, povzročajo probleme mnogim ljudem. Ti se lomijo, konice se cepijo, lasje pa izgubijo lesk in zdrav videz. Problematično obdobje se lahko vleče skozi vse leto ali še dlje, zato je priporočljiv celosten pristop in redna obnovitvena nega las, med drugim tudi z negovalnimi olji za lase. Vendar olja za lase niso namenjena za uporabo kar vsevprek, ker so iz različnih sestavin, je potrebno je vedeti katero negovalno olje za lase vzeti v roke. Dermatologi mnogokrat vzporedno z zdravili priporočajo njihovo uporabo, saj so mnenja, da lahko pri marsikateri težavi z lasiščem primerno olje za lase precej pripomore. Pri hudih težavah, ko je potrebno obiskati zdravnika, bo ta zelo hitro povprašal o kozmetiki, ki jo uporabljate in priporočil uporabo naravnega negovalnega olja za lase in kakovosten blagi šampon. Olja za suhe in poškodovane lase pripomorejo, da ti postanejo voljni in prožni, ter jim vrnejo lesk in vitalnost. Rezultat obnovitvene nege las bo hitro viden, saj bodo lasje spet pridobili svilnato teksturo, zdrav svež videz, na lasišču pa ne bo sledu o prhljaju.

negovalno olje za laseolje za lase

Nega suhih in poškodovanih las s kakovostnim oljem za lase je najboljša

Vsaka ženska in celo moški sanja o zdravih, gostih in močnih laseh, vendar je pogostokrat resnica drugačna. Zato je potrebno zanje, ne samo v kritičnih obdobjih, temveč skozi vse leto skrbeti s primernim negovalnim oljem za lase. Še posebej če so konice razcepljene jih je potrebno redno striči ter se posluževati ne samo olja za lase, temveč tudi šamponov, regeneratorjev in mask, ki so namenjeni za nego suhih in poškodovanih las. Naravna, ekološka olja za suhe in poškodovane lase so alternativa, ki vedno bolj stopa v veljavo ter potiska v ozadje kozmetiko, ki je dolgo časa s pomočjo kemije, vladala svetu. Tako proizvajalci kot potrošniki, iz leta v leto bolj spoznavajo koristi naravnega in se odpovedujejo umetnemu, kar se še posebej kaže v kozmetični industriji in njihovih proizvodih. Naravna negovalna olja za lase imajo mnogo dobrih lastnosti in pozitivno vplivajo na njihovo celotno strukturo, blagodejno vplivajo na lasišče ter jih čudežno obnavljajo. Obnovitvena nega las z uporabo olj za suhe in poškodovane lase dela čudeže že po prvi uporabi, ti pa se po nekaj tednih skoraj popolnoma obnovijo. Olje za lase vtrite nanje ko so ti še mokri, takoj po pranju z nežnim šamponom ter jih zavijte v brisačo. Čez približno pol ure lase sperite, jih posušite in na konice ponovno nanesite negovalno olje za lase. Že po prvi uporabi se jim bo vrnil lesk ter bodo videti bolj zdravi.

Preverite še naše 100% naravne barve za lase

Z naravnimi olji za suhe in poškodovane lase lahko negujete tudi kožo

Prijetno dišeča naravna olja za suhe in poškodovane lase, lahko brez pomislekov nanesete tudi na obraz, saj bodo kožo pomirila in navlažila, vaše lase pa bodo zaščitila pred vročim soncem, vetrom, soljo, vlago in suhim zrakom, ki se mu pozimi v zaprtih prostorih ne morete izogniti. V ponudbi boste našli kakovostna olja za lase, namenjena posebej za obnovitveno nego suhih in poškodovanih las, ki jih lahko uporabljate vsak dan. Kakovostna Monoi in Amlino negovalna olja za lase, s svojimi pozitivnimi učinki vplivata tako na rast las, kot na njihovo prožnost. Poleg regenerativnega delovanja, jih optimalno vlažijo, preprečujejo cepljenje in jim na splošno koristijo. Nega suhih in poškodovanih las je z našo kakovostno, naravno kozmetiko učinkovita in enostavna. Poiščite svoje olje za lase in se prepričajte.