Pošlji povpraševanje

Kana barvanje las - 100g 100% kane, naravnega barvila

Kana je za barvanje las postala priljubljena šele v zadnjih nekaj letih, ko smo ljudje pričeli spoznavati škodljive vplive industrijsko pripravljenih barv - te vsebujejo ogromno kemikalij, ki na dolgi rok naše lase močno poškodujejo, v nekaterih primerih celo tako, da poti nazaj več ni. 100g kane za barvanje, ki izvira iz Indije, je danes na voljo po zelo ugodni ceni, zaradi katere se vse večje število ljudi odloča za naravne načine barvanja. Prava kana las pri barvanju ne uničuje, temveč jim podarja naravni lesk in prispeva k zdravemu lasišču. Če samo za trenutek pomislimo, kako škodljive snovi vsebujejo komercialno pripravljene barve za barvanje, ugotovimo, da je nakup 100g prave kane za barvanje pravzaprav odlična naravna alternativa barvanju s komercialno pripravljenimi barvami. Kadar tako škodljive kemikalije nanesemo na lasišče, se le-te hitro absorbirajo v krvni obtok in se razširijo po vsem telesu. Kana za barvanje je naravnost vrhunska in povsem naravna. 100g prave kane za barvanje je ekološko certificiran izdelek.

VEČ O NAŠIH IZDELKIH ZA BARVANJE LAS TUKAJ!

Kana 100g - ponudite svojim lasem samo najboljše

S 100g prave kane za barvanje lahko svojim lasem ponudimo povsem naravno barvo in poleg tega poskrbimo še za zdravo lasišče. 100g kane iz podjetja Etnobotanika vsebuje naravno, pravo kano za barvanje las - trikrat presejan prah, kar se označuje kot najvišja »body art« kakovost rastlinskega prahu. 100g kane za barvanje se pripravi iz mladih listov prave kane za barvanje, ki se posušijo in nato s posebnimi mlini zmeljejo v prah. Ta se z vodo oziroma s čajem pripravi v jogurtu podobno zmes, ki jo nanesemo na površino lasišča. Če 100g kane za lase mešamo z drugimi naravnimi barvili, lahko dobimo različne rjave in rdečkaste barvne odtenke. Še vedno niste povsem prepričani o barvanju s kano za lase? Cena 100g prave kane za lase znaša samo 14,90€.

barvanje las

Poleg ugodne cene ima tudi druge prednosti

Kana za lase poskrbi za naravni lesk las, jih trajno obarva, učinkovito prekriva sive lase, spodbuja njihovo rast, preprečuje nastanek prhljaja in nenazadnje ima tudi hladilni učinek. Zakaj bi za barvanje las uporabljali preparate s škodljivimi kemikalijami, ko pa lahko s 100g prave kane po ugodni ceni na naraven način pobarvate svoje lase in jih hkrati ohranite zdrave. Pri nakupu 100g ne pozabite, da vsebuje prava, naravna kana za barvanje samo oranžno rdečo barvo - če vam nekdo obljublja povsem drugačno barvo, se ponudbi raje izognite. Naša 100g kana za barvanje las je kljub svoji ugodni ceni popolnoma naravna, kar dokazuje tudi njena barva.

Prava kana je odlična rešitev za sive lase

Dejstvo je, da pričnejo lasje sčasoma siveti - pri nekaterih posameznikih prej, pri drugih kasneje. S pravo kano lahko lase trajno obarvamo, ne da bi zaradi visoke cene barvanja zapravili ogromne vsote denarja. Če kakovostno 100g kano na pravilen način nanesemo na lase, se ne bo izpirala iz las. Svetujemo vam, da pri barvanju natančno upoštevate priložena navodila, upoštevajte pa tudi dejstvo, da se bo dokončna barva las razvila 48 ur po barvanju.

naravna kana za barvanje las

Zakaj izbrati našo 100g kano za lase?

Naša 100g kana za barvanje las je povsem naravna, njena cena je ugodna, kvaliteta pa nikakor ni vprašljiva. Če ste se tudi sami odločili za malce drugačen pristop k barvanju, je izbira prave kane za barvanje ena izmed boljših rešitev, ki jo lahko ponudite svojim lasem. Seveda se ne pozabite ustrezno pripraviti na celoten postopek barvanja, preden se ga lotite, pa se lahko posvetujete tudi s strokovnjaki iz podjetja Etnobotanika, ki so vam vedno pripravljeni svetovati. Zagotovite si tudi vi svojih 100g po zelo ugodni ceni ter tako poskrbite za zdrave in močne lase.