Pošlji povpraševanje

Barva za lase brez amoniaka

Barva za lase brez amoniaka predstavlja eno izmed najučinkovitejših in najnaravnejših izbir za barvanje las. Barvanje je sicer v frizerski industriji modno že precej časa, šele pred kratkim pa so na pomenu pridobile tudi barve naravnega izvora. V kolikor želimo svojim lasem najboljše, je najbolje, da se odločimo za izdelke brez amoniaka Etnobotanika. Ti namreč niso le popolnoma naravnega izvora, temveč gre za 100% ekološke barve za lase na tržišču. Z njihovo uporabo se znebimo neprijetnih posledic in morebitnih kožnih reakcij. Barva za lase brez amoniaka Etnobotanika hkrati prinaša raznolikost v povezavi z želenimi odtenki. Ob barvanju lahko uporabnik namreč sam odloča o intenzivnosti, ki je odvisna od razmerja posameznih količin. Barve za lase brez amoniaka so namreč dostopne v obliki prahu, ki mu uporabnik doda vodo, mešanica pa je pripravljena za nanos.

Barva za lase brez amoniaka


Reakcije na kemične barve za lase

Do reakcij na lasišče in kožo lahko denimo pride ob rabi kemičnih barv za lase, ki v nasprotju z dobrimi naravnimi barvami Etnobotanika na lase in lasišče delujejo agresivno. Izdelki Etnobotanika, ki ne vsebujejo amoniaka, pa niso zgolj blagodejni do lasišča, pač pa las obarvajo od korena do konic. Prav tako zagotavljajo 100% prekrivanje sivih las, naravne sestavine pa le-te obogatijo in jih zaščitijo. Po barvanju las z dobro naravno barvo brez amoniaka so lasje zdravi ter obogateni z vitamini in minerali. Prednost barv Etnobotanika, ki ne povzročajo reakcij tako kot kemične, pa se nahaja tudi v njihovi ekološki sestavi. V nasprotju s kemičnimi barvami za lase, ekološka sestava zmanjšuje negativen vpliv na okolje. V tem pogledu naravno ekološko barvo uvrščamo med vodilne na tržišču, ki dosegajo standarde kakovosti in skrbijo za ekološko ozaveščenost.


Okolju prijazne ekološke barve za lase

100% ekološke barve za lase so najboljša izbira za lase brez amoniaka na tržišču. Z njim namreč dosežemo popolnoma enak rezultat kot pri uporabi običajnih, saj obarvajo vsak las. Poleg tega, da so 100% ekološke barve Etnobotanika naravne, saj zagotavljajo popolno prekrivnost, so tudi okolju prijazne. Slednja lastnost dandanes igra še posebej pomembno vlogo, kajti ekološke barve za lase Etnobotanika okolju škodijo manj kot pa kemične. Vse dobre naravne barve za lase namreč ne vsebujejo amoniaka in so ob izpiranju 100% razgradljive. 100% naravne ekološke barve v okolju tako ne puščajo nobenih sledi. Prav tako barve Etnobotanika ob uporabi omogočajo lastno izbiro želenega odtenka, kar uporabnikom nudi raznolikost.

Dobra naravna barva za lase


Nasveti za barvanje las

Uporaba naravnih in ekoloških barv za lase brez amoniaka je povsem preprosta, saj je enaka uporabi običajnih, kjer posebnih nasvetov za barvanje las ni. V osnovi gre namreč za mešanico prahu, ki z dodajanjem vode razvije strukturo. Prednost barv brez amoniaka Etnobotanika, denimo kane, je v raznolikosti njihovih odtenkov. S spreminjanjem razmerja mešanice prahu in vode lahko namreč dosežemo drugačen odtenek, bodisi rdečkast, rjav, kostanjev ali pa črn. Pred uporabo naravne barve za lase Etnobotanika je potrebno upoštevati nekaj nasvetov za barvanje. Zavarovati je treba ostale površine, da se ne umažejo, kamor sodijo koža (vrat itd.) in oblačila. Čeprav so izdelki naravni, je tudi nujno treba preprečiti njihov stik z očmi, v kolikor pa do tega pride, oči takoj sprati z mlačno vodo. Sicer pa barve Etnobotanika že kmalu po nanosu zagotavljajo optimalno prekrivnost, pri umivanju pa se odvečni delci sperejo zelo hitro.

Več nasvetov za barvanje las