Usnjene sedežne garniture so vam na voljo v različnih dimenzijah


Usnjene sedežne garniture, ki jih lahko naročite pri nas, se lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto in dovršenim dizajnom. Izbirate lahko med veliko različnimi modeli in dimenzijami sedežnih garnitur. Na voljo so vam sedežne garniture dvosedi in trosedi, odločite pa se lahko tudi za naročilo kotne sedežne garniture ali za sedežno garnituro v obliki črke U.


Kvaliteta usnjenih sedežnih garnitur ni vprašljiva

Usnjena sedežna garnitura je izdelana iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo sedežne garniture. Tako bo tudi udobje, ki ga usnjena sedežna garnitura ponuja, zagotovljeno. Enostavno pa je tudi vzdrževanje usnjene sedežne garniture. Navadno je najenostavneje, če usnjeno sedežno garnituro obrišete z vlažno krpo.

Sedežne garniture iz usnjaSedežna garnitura dimenzije


Ponujamo vam tudi druge tipe sedežnih garnitur

Seveda pa se zraven usnjenih sedežnih garnitur lahko odločite tudi za nakup sedežne garniture iz blaga. Izbirate lahko tudi med barvami sedežnih garnitur in tako poskrbite, da bo izbrana sedežna garnitura odlično dopolnila vašo dnevno sobo. Zraven sedežne garniture se lahko odločite tudi za nakup fotelja, ki vam bo ponujal veliko mero udobja ob popoldanskem počitku.


Za dodatne informacije o usnjenih sedežnih garniturah smo vam na voljo

Na naši spletni strani nas lahko poprosite za katalog sedežnih garnitur, ki vam ga bomo z veseljem posredovali, v njem pa se lahko prepričate o akcijah sedežnih garnitur, ki smo jih pripravili za vas. Zraven tega ne spreglejte akcije sedežnih garnitur, ki smo jo pripravili za vas. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja hitro odgovorili. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko usnjene sedežne garniture ogledate v živo.

NUDIMO TUDI POPRAVILO POHIŠTVA