Skiro za otroke - bogata izbira skirojev za najmlajše


Otroški skiroSkiro za otroke je odlično darilo, ki otroku omogoča ure in ure zabave. Z njim lahko presenetimo tudi zelo majhne otroke, saj so skiroji za najmlajše namenjeni otrokom od 2. do 5. leta starosti. Izbiramo lahko med različnimi barvnimi kombinacijami, zato lahko z nakupom skiroja za otroke presenetimo tako deklice, kot tudi dečke. Kadar izbiramo prvega, lahko izberemo tudi takšnega s tremi kolesi, ki ima povečano stabilnost, zaradi česar je namenjen začetnikom. Eden izmed takšnih je tudi Twistler, katerega prednja prema ima omejen maksimalni nagib zaradi varnosti. Če iščete skiro ugodno, preverite ponudbo, ki smo jo za vas pripravili v podjetju B2MS.

NUDIMO TUDI SKIRO ZA TRIKE


Skiro za najmlajše in prevozno sredstvo za odrasle

Skiro za najmlajšeSkiro za najmlajše naj bo kakovostno izdelan, varen in stabilen. Platforma oziroma stojišče naj ima nedrsečo površino, saj bomo tako poskrbeli za večjo varnost med vožnjo. Skiro za najmlajše naj ima tri kolesa, saj bo tako bolj stabilen. Kadar izbiramo primeren skiro za otroke, moramo pomisliti tudi na povezavo med skirojem in čelado, ki zagotavlja zaščito glave v primeru padca. V ponudbi podjetja B2MS boste našli tudi skiroje za odrasle, ki so lahko odlično prevozno sredstvo.

OGLEJTE SI PONUDBO OTROŠKIH ROLERJEV

Skiro za otroke z zložljivo funkcijo

Skiro za otroke z zložljivo funkcijo zavzame zelo malo prostora, zato ga lahko brez težav vzamemo tudi na dopust. Otroci bodo nad zamislijo zagotovo navdušeni. Preverite akcijo otroških skirojev v podjetju B2MS in poskrbite za maksimalno zabavo vašega malčka s skirojem za otroke.