Longboard v Sloveniji - cena in druge koristne informacije

Longboard ima v Sloveniji nezanemarljivo število privržencev. Posledično se povečuje število ponudnikov longboardov v Sloveniji, ki prodajajo omenjeni športni pripomoček. Tako za kupce iz Slovenije ni več nujno, da deske naročajo v tujini, čeprav se nekateri še vedno odločajo za to možnost. Kako pestra je torej danes ponudba v Sloveniji in kakšne so cene v razmerju s kakovostjo?

NUDIMO TUDI PENNY DESKE

Nakup deske longboard - Slovenija ali tuji ponudniki?

Predvsem zaradi omejenosti ponudbe v Sloveniji se je večina v preteklosti praviloma odločila za naročilo iz tujine, še posebej če so iskali zelo specifičen longboard. Slovenija pa je na srečo v zadnjih letih na tem področju močno napredovala. Ne le da je možen nakup v Sloveniji, ampak imate pri tem na voljo izredno pester nabor modelov. Tako se vam ni treba zadovoljiti s približkom, ampak je mogoče poiskati idealno kombinacijo lastnosti glede na vaše konkretne zahteve. Obenem pa se vam ni treba omejevati pri želenem videzu deske longboard. Ni torej pravega razloga, da bi se ozirali po možnostih za nakup v tujini, saj pri nas večinoma zlahka najdete želeni model.

Kam po longboard: trgovina, kjer najdete natanko tisto, kar iščete

B2MS je prava izbira za vse, ki vas zanima kakovosten longboard. Trgovina z longboardi na spletu sodi med najbolje založene v Sloveniji. Na voljo so vam različne dimenzije, velikosti, trdote koles ipd. Brez težav boste našli desko, ki prenese nekoliko večje obremenitve, kljub temu pa bo še vedno dovolj lahka za prenašanje, kadar bo to potrebno. Poleg izredno bogate izbire se lahko pohvalimo z najboljšimi cenami v Slovenije. Longboard priznane znamke Tempish je torej mogoče kupiti v Sloveniji.

Trgovina z longboardiUgodna cena longboarda

Kakovosten longboard iz lesa različnih vrst

Odločite se lahko za longboard iz lesa po izbiri. Ena izmed možnosti je na primer bambus, ki je zelo trpežen, obenem pa atraktivnega videza. Pri izbiri je pomembno, da upoštevate, kaj je vaš glavni namen uporabe. Vas zanima predvsem sproščeno »kruzanje« po mestu ali sodite med zahtevnejše uporabnike? Vas mikajo višje hitrosti in bi morda želeli čim manj vibracij med vožnjo? Morda razmišljate o vožnji po klancih in celo o gorskih prelazih? Včasih je npr. smiseln poseben oprijem, da noga ne drsi po deski. Tudi zahtevnejši kupci, ki potrebujete desko, ki bo ustrezala opisanim lastnostim, ste pri nas več kot dobrodošli!

Mini longboard za sproščeno mestno vožnjo

Za sproščeno vožnjo po mestu oziroma za začetnike načeloma povsem zadošča mini longboard iz lesa. Takšno desko boste lažje obvladovali in nadgrajevali svoje spretnosti. Zlahka jo boste tudi prenašali. Preverite našo posebno serijo mini longboardov z atraktivnimi poslikavami, ki pritegnejo pozornost!

Koliko boste morali odšteti za trpežen longboard?

Kot smo že omenili, cena nikakor ni razlog, da nakupa ne bi opravili v Sloveniji. Še posebej naša ponudba zgovorno priča o tem, da sta vrhunska kvaliteta in dostopna cena povsem združljivi. Konkretne cene si je mogoče ogledati ob posameznih artiklih, tam pa boste hkrati našli podrobnejši opis lastnosti za izbrani longboard. Trgovina B2MS je ena najbolje založenih v Sloveniji. Poleg različnih desk boste pri nas našli še ženske, moške in otroške rolerje, drsalke, kotalke, skiroje (klasične ali freestyle za različne trike), pripomočke za floorball, opremo za namizni tenis, nogomet in košarko, manjša kolesa ter še mnogo več. Med drugim vam ponujamo še izjemno trpežne čelade in drugo zaščitno opremo za longboarde. V aktivnostih boste zagotovo še dodatno uživali, če boste vedeli, da ste pri tem ustrezno zaščiteni! Na voljo smo vam za morebitna dodatna vprašanja glede izdelkov in možnosti dostave oz. za pomoč pri nakupu. Potrebne informacije vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času.

ALI MORDA IŠČETE KVALITETNE ROLERJE?