Otroške nastavljive drsalkeDrsalke za družinsko drsanje na ledu ali profesionalno uporabo


Podjetje B2MS je mlado družinsko podjetje, ki se ukvarja z zastopanjem, distribucijo in svetovanjem pri izbiri drsalk različnih vrst, od otroških nastavljivih drsalk do profesionalnih. Poleg drsalk smo v podjetju specializiriani za prodajo ostalih športnih proizvodov od rolerjev, floorball opreme, desk, skirojev do oblačil za športnike po naročilu. V naši ponudbi lahko najdete kvalitetne usnjene in večnamenske drsalke, otroške nastavljive drsalke za prijetno učenje vaših najmlajših ali pa profesionalne drsalke za hitrostno drsanje. Drsanje je izjemno kakovostno preživljanje časa z vašimi prijatelji in družino in prepričani smo, da bo navdušilo tudi vas, v kolikor še niste poizkusili. A najprej potrebujete kvalitetne drsalke, ki jih najdete v našem podjetju.


Usnjene drsalkeDrsalke različnih vrst za vse starosti


Drsanje je šport, ki je primeren za vse starosti, zato lahko v naši ponudbi najdete drsalke tako za najmlajše kot starejše. Za otroke nudimo kvalitetne otroške nastavljive drsalke, ki jim bodo pomagale, da se naučijo drsati in uživajo v njem. Poleg otroških nastavljivih drsalk lahko pri nas kupite tudi usnjene oz. večnamenske drsalke za odrasle, v kolikor pa se z drsanjem ukvarjate profesionalno vam nudimo tudi drsalke za hitrostno drsanje. Vse naše drsalke so kakovostnih blagovnih znamk in na voljo po izjemno ugodni ceni. Verjamemo, da bodo navdušile tudi vas in vaše najmlajše. Drsanje še nikoli ni bilo tako enostavno.


Otroške nastavljive drsalke so idealno rojstnodnevno darilo


Je vaš otrok izrazil željo po drsanju ali pa bi ga radi vpisali na drsanje? Najprej potrebuje drsalke in podjetje B2MS je pravi naslov za vas. Nudimo pestro izbiro otroških nastavljivih drsalk različnih barv, ki so primerne tako za fante kot tudi punce. Pomagajte otrokom, da na enostaven in zabaven način odkrijejo svet drsanja. Otroške nastavljive drsalke so kvalitetne in na voljo po ugodni ceni. V kolikor imate glede drsalk kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte.

Več o longboard trgovini:https://www.vsi.si/b2ms/longboard-trgovina

OTROŠKE ROLKE

HOKEJSKE DRSALKE