Svetle kuhinje ustrezajo modernim bivanjskim standardom

Razmišljate o novi kuhinji? Prostorne, odprte in svetle kuhinje so daleč najbolj priljubljen tip kuhinj. Kdor se dandanes odloča za nakup nove kuhinje, zahteva od nje veliko več kot le funkcionalnost. Vse pomembnejša postaja tudi estetika same kuhinje. Novi modeli kuhinj težijo k idealu svetle kuhinje z veliko prostimi delovnimi površinami ali t.i. otoki (ločenimi elementi v središču kuhinje). Nove kuhinje se čedalje bolj povezujejo z drugimi prostori, npr. jedilnico in dnevno sobo. Svetle kuhinje zaradi svoje privlačne atmosfere postajajo družabni prostori za sproščen klepet ob kavi, druženje, skupno kuhanje obrokov in druge aktivnosti. Zaprte in temne kuhinje so stvar preteklosti. Odločite se za odprte, zračne in svetle kuhinje, v katerih boste z veseljem preživljali svoj čas in se tudi odlično počutili. V kolikor ne želite kupiti povsem nove kuhinje, se lahko odločite tudi za nove kuhinjske fronte in na ta način v prostor vnesete svežino, barvitost in svetlobo. Svetle kuhinje so trend prihodnosti in zagotovo še dolgo ne bodo šle iz mode.

SVETLE KUHINJE ALPLES

Svetla kuhinja Alples

Nove kuhinje po izrisu- virtualni ogled nove kuhinje s 3D izrisom

Svetle kuhinje namreč še dodatno zablestijo, ko izberete kombinacijo pravih barvnih odtenkov in materialov. V pomoč naj vam bo 3D izris nove kuhinje, ki ga nudimo v našem podjetja. Ta vam omogoča, da si bodoči videz vaše sanjske kuhinje ogledate kar na zaslonu in pri tem poljubno premikate in spreminjate elemente v njej. V 3D izrisu se upoštevajo dejanske mere vašega prostora, zato lahko brez težav predvidite širino in višino posameznega elementa. Ker izdelujemo nove kuhinje po izrisu, vam ni potrebno skrbeti, da se element ne bi prilegal v še tako nestandardni prostor, kot so npr. mansardni prostori. Novo kuhinjo po izrisu začnemo z vašo zamislijo, ki jo vizualiziramo v 3D izrisu. Pri tem smo vam vedno na voljo za pomoč in koristne nasvete.

Nato sledi informativni izračun cene nove kuhinje po izrisu, pri katerem se trudimo obdržati najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. V kolikor se strinjate z informativnim izračunom, potem bodo takoj pričeli z izdelavo vaše nove kuhinje po izrisu, saj želimo strankam kar najhitreje dostaviti naročene kuhinjske elemente. Obiščite našo spletno stran in si preberite dodatne informacije o novih kuhinjah po izrisu, za morebitna vprašanja pa smo vam vedno na voljo preko elektronske pošte ali telefona.