Zakonske postelje - razkošno udobje

Zakonske postelje so eden izmed najpomembnejših kosov pohištva v vaši spalnici. Spanje je izjemnega pomena za človeški organizem, opremljenost prostora, v katerem spite pa vpliva na njegovo kakovost. V podjetju Alples se že od leta 1955 ukvarjamo s tem, da strankam zagotavljamo kakovostno pohištvo po dostopnih cenah. V naši ponudbi najdete popolne spalnice, ki vas bodo navdušile in različne zakonske postelje. Ponujamo vam tudi zakonske postelje po meri.

zakonska postelja

Zakonske postelje po meri - kakovost in dostopna cena

Pri nas najdete zakonske postelje po meri, ki niso le različnih dimenzij ampak tudi oblik. Tako lahko izbirate med zakonskimi posteljami bolj modernega dizajna in med klasičnimi zakonskimi posteljami. Zakonske postelje, ki jih ponujamo, so iz različnih vrst kakovostnega lesa, med njimi najdete tudi oblazinjenje zakonske postelje in zakonske postelje s predali. Če se boste odločili za posteljo iz naše ponudbe zagotovo ne boste razočarani, saj vam nudijo izjemno udobnost, hkrati pa imajo zaradi kakovostne izdelave dolgo življenjsko dobo.

Zakonske postelje usklajene s spalnico

Če se odločate za popolno prenovo spalnice, boste v naši ponudbi postelj zagotovo našli posteljo, ki se bo ujemala z izbranim pohištvom. Ne pozabite, da lahko pri nas najdete prav vse za vašo spalnico in tako zagotovite, da bo spalnica res popolnoma usklajena. Ponujamo vam funkcionalno pohištvo, kot so na primer zakonske postelje s predali, ki bo poskrbelo, da boste optimalno izkoristili prostor hkrati pa bo spalnica estetska in bo videti točno tako, kot si sami želite. Naša pestra ponudba pohištva poskrbi, da vaše stanovanje postane dom. Izbirate lahko tudi med bogato ponudbo dnevnega pohištva, predsobami, kuhinjami, otroškimi in mladinskimi sobami. Pohištvo iz naše ponudbe odlikujejo vrhunski materiali, strokovna izdelava in montaža ter odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Ne odlašajte in si privoščite novo posteljo iz naše prvovrstne ponudbe. Če imate kakšno vprašanje ali potrebujete nasvet, vam bomo z veseljem pomagali.