Moderne kuhinje


Moderne kuhinje so postale prava zapoved notranjih oblikovalcev, ki se ukvarjajo z opremo doma. Revije, časopisi in spletne strani polnijo ambienti, katere odlikujejo dovršene kuhinje čistih linij, ki so po svoji zasnovi in obliki funkcionalne ter brezčasne. Tudi Alples sledi svetovnemu trendu izdelave modernih kuhinj, ki se popolnoma zlijejo z ambientom in odražajo življenjski stil naročnika. Moderne kuhinje iz nove linije Urbano razkošje sledijo vsem zapovedim, ki opredeljujejo moderne kuhinje. Ravne linije, klasične barve, funkcionalnost, udobje, naraven les ter brezčasen dizajn so le nekatere odlike naših kuhinj. Ne glede na to ali si želite mini kuhinjo ali vam vaš ambient dopušča razkošje velike kuhinje z vsemi aparati, boste v našem salonu kuhinj našli kuhinjo za vsak okus, ki se bo prilagodila vsem vašim potrebam ter željam. Ponosni smo na dejstvo, da tudi naše najsodobnejše kuhinje: Satina, Plana, Ikona in Urbana premorejo toplino in domačnost klasičnih kuhinj, ki bodo postale srce vašega doma isti trenutek, ko jih umestite v prostor.

KUHINJE Z APARATI V ALPLESU

Mini kuhinja - funkcionalna kuhinja za vaš dom

Ste pravkar kupili ali prenavljate svoje prvo stanovanje in imate potrebo po majhni ali celo mini kuhinji? V Alplesu smo mislili tudi na vas. Modularni sestavi naših kuhinj vam omogočajo, da si poljubno sestavite ter obračate svojo mini kuhinjo glede na prostorske karakteristike vašega doma. Izberete si lahko modularni sestav v obliki črke L, linijski sestav, kuhinjo z otokom ali kotno kuhinjo, pri čemer lahko izbirate še iz pestre palete barv za kuhinjske fronte ter materialov za kuhinjski pult. Posvetujte se z našimo ekipo strokovnjakov za moderne kuhinje in mini kuhinja vaših sanj bo nastala pred vašimi očmi!

Salon modernih kuhinj

Rustikalne kuhinje za tiste, ki iščete šarm

So vam rustikalne kuhinje bolj pri srcu kot moderne kuhinje? Želite v udobju vašega doma preizkušati stare babičine recepte in se zares počutiti kot ob njenem ognjišču. Za vse ljubitelje rustikalnega stila, narave in domačega smo pripravili linijo kuhinj Harmonija podeželja, ki je namenjena vsem, ki potrebujete veliko mero udobja med procesom priprave hrane ter prostor za shranjevanje najrazličnejših malenkosti. Prav tako kot moderne kuhinje, so tudi rustikalne kuhinje iz linije Harmonija podeželja izdelane v skladu z najvišjimi standardi proizvodnje, z vrhunskimi materiali in s pomočjo naprednih tehnologij. Sistemi zapiranja vas bodo pri vseh naših kuhinjah naravnost navdušili.


Kuhinje z aparati - poskrbeli bomo za vse

Če želite moderno kuhinjo, pri kateri vam ne bo potrebno iskati primernih aparatov, ki bi ustrezali elementom, imamo pravi odgovor za vas. Naše kuhinje lahko naročite v kompletu s kuhinjskimi aparati, da bi lahko kuhinjo pričeli uporabljati takoj, ko vam jo pripeljemo na dom. Poskrbeli smo, da so vgradni aparati izjemno kakovostni in bodo presegli vaša pričakovanja. Praktičnost in estetska dovršenost naših modernih kuhinj vas bosta prepričali in v naših kuhinjah boste skuhali več obrokov, kot ste si kdaj zamislili!

Kuhinje z aparati

Kuhinja po vaši meri v našem salonu kuhinj

Še niste prepričani, kakšen stil kuhinje bi vam najbolj ustrezal, si želite pridobiti kakšno idejo, nasvet ali strokovno pomoč pri odločitvi? V našem največjem salonu kuhinj smo pripravili razstavne eksponate modernih kuhinj iz naših najnovejših linij kuhinj, ki vas ne bodo pustile ravnodušne: Svet barv, Urbano razkošje, Udobje narave in Harmonija podeželja. Naši izkušeni svetovalci za kuhinje vam bodo z veseljem pomagali iz pestre izbire materialov, barv, sestavov in elementov izbrati kuhinjo, ki vam bo zares pisana na kožo. Ne glede na to ali imate potrebo po mini ali maksi kuhinji, obljubimo, da se vam bomo prilagodili na način, da boste lahko domov odšli zadovoljni ter se v izbrani kuhinji vrsto let odlično počutili. Obiščite naš salon kuhinj in naj kuhinja Alples postane srce vašega doma ter kraj za druženje z vašimi najdražjimi!