Kuhinja in oprema: akcija v našem salonu! Vas zanima izdelava kuhinj po meri?


Kuhinja in kuhinjska oprema - akcija, ki je ne smete zamuditi. Obiščite naš salon kuhinj in si oglejte aktualne akcije. Gre za odlično priložnost, ki vam omogoča še bolj ugoden nakup. Ponujamo vam lepe in funkcionalne kuhinje, ki so izdelane kakovostno in natančno, delo v njih pa bo pravi užitek. V podjetju Alples se že od leta 1955 ukvarjamo z izdelavo kuhinj in pohištva. Pri svojem delu nas vodita predvsem dve vodili: kakovost in usmerjenost k strankam. Naše kuhinje so praktične in udobne, odločite pa se lahko tudi za izdelavo kuhinje po meri. Obiščite nas v enem izmed naših salonov kuhinj in si oglejte aktualne akcije. Če pa se zanimate za izdelavo kuhinj po meri, se obrnite na naše svetovalce.

Kuhinje

VEČ KUHINJ PO MERI


Salon kuhinj -kraj, kjer sanje lahko postanejo resničnost

Marsikomu predstavlja načrtovanje in nakup kuhinje pravo nočno moro. Dovolite, da vam pri planiranju pomagamo v Alplesu. Ne glede na to, kakšne so vaše želje in zahteve, prepričani smo, da bomo skupaj našli rešitev za vašo novo kuhinjo. Akcija kuhinj je odlična priložnost, da za novo kuhinjo plačate še manj, kot bi sicer. V našem salonu kuhinj in pohištva si lahko ogledate razstavne eksponate kuhinj in se dogovorite za izris vaše nove kuhinje. Prav tako pa si lahko ogledate tudi opremo kuhinje in se odločite, kateri elementi in oprema bi bili primerni za vašo kuhinjo. Ponujamo vam tako moderne in ekstravagantne kuhinje kakor tudi klasične in rustikalne kuhinje. Prepričani smo, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi pri nas našli tisto, kar iščejo. Pridite v naš salon kuhinj in si oglejte akcije.


Izdelava kuhinj po meri - popoln izkoristek vašega prostora

Če vam nobena od modularnih kuhinj ne ustreza, se lahko odločite tudi za izdelavo kuhinje po meri. Na tak način boste dobili prav tisto, kar želite. Izbirate lahko med različno opremo kuhinje, barvami, in ostalimi detajli, ki bodo vašo kuhinjo spremenili v kraj, kjer boste z veseljem preživljali svoj čas. Prvi in edini naslov za začetek načrtovanja je salon kuhinj, kjer vam bodo naši svetovalci predstavili akcije različnih kuhinj in vas seznanili z vsem, kar morate vedeti o izdelavi kuhinje po meri.

Salon kuhinj