Prevajanje ruščine

Ruščina je jezik, katerega prevajanje spada v tretji od petih cenovnih razredov. Naša kvalifikacija jezikov zajema pet cenovnih razredov, v katere smo razdelili vseh 110 jezikov. Prevajanje ruščina - angleščina je primer kombinacije, v kateri se prevajanje vrednoti po ceni jezika, ki je v višjem cenovnem razredu. V omenjenem primeru je to ruščina.

Prevajanje ruščine je pri nas vedno pogostejše

Prevajanje v ruščino je storitev, ki je vedno bolj zaželjena tudi pri nas. V agenciji za prevajanje Alkemist imamo strokovno usposobljene prevajalce ruščine. Ruščina je jezik, ki se ga prevaja po enakem postopku kot druge, in sicer s trikratnim pregledom. Prevajanje ruščine izvede prevajalec in ga prvi pregleda, nato prevod pregleda lektor, ki mu je ruščina materni jezik, prevajanje pa s pregledom zaključi vodja projekta.

Številne druge prevajalske storitve

Poleg prevajanja v in iz ruščine vam nudimo tudi prevajanje v druge tuje jezike. Če potrebujete prevajanje besedil, poslovnih ali uradnih, diplomskih nalog, spletne strani ali tolmačenje, nas kontaktirajte. Cenik za prevajanje ruščine ter dugih storitev si lahko ogledate na naši spletni strani v rubriki »cenik prevajanja«.

Ruščina: konsekutivno in simultano tolmačenje

Pisno prevajanje ruščine ni edina prevajalska storitev v naši prevajalski agenciji. Za mednarodne poslovne, kulturne, izobraževalne ter druge dogodke vam omogočamo simultano tolmačenje in izposojo sodobne tolmaške opreme. Poleg tega vam nudimo tudi konsekutivno tolmačenje, denimo za prevajanje ruščine. Naj ruščina ne predstavlja jezikovnih ovir.