Nemški in angleški prevodi - cenik

Prevajanje pri naši prevajalski agenciji Alkemist ni omejeno samo na najbolj uporabljane jezike, kot sta npr. angleški ali nemški.Pri nas ne poznamo jezikovnih meja, pa naj bo jezik še tako nenavaden. Koncept naše agencije je mednaroden, zato lahko naročite prevod iz tujega v tuji jezik, na primer angleško-grški prevod ali celo angleško-indonezijski prevod.

Poleg poljudnih prevodov ali prevodov z različnih strokovnih področij vam nudimo tudi uradne oz. sodne prevode. Tudi tu lahko izbirate med široko ponudbo jezikov, v ali iz katerih prevajamo, tako tistih, ki se v našem okolju pogosteje pojavljajo kot tudi takšnih iz malce bolj oddaljenih krajev. Tako lahko izberete npr. uradni prevod v hrvaški jezik ali pa celo v arabski jezik.

Kakovost prevoda - angleščina

Angleščina je jezik, ki ga znajo skoraj vsi, obvlada pa skoraj nihče. Zato morate biti previdni pri izbiri prevajalske agencije. Angleščina prevoda vam lahko daje vtis dobrega prevoda, vendar bo prevod v angleško govoreči državi lahko slabo sprejet in nerazumljiv.

Naši angleški ali nemški prevodi in prevodi ostalih jezikov dosegajo najvišje kriterije. Pri nas vsak izdelek pregleda lektor, ki je materni govorec jezika prevoda. Cena je kratkoročno gledano višja, vendar dobite prevod, ki ga ni treba več popravljati, zato ni nobenih dodatnih stroškov več in ga lahko brez pomislekov objavite v katerem koli mediju doma ali v tujini. Imamo rešitev tudi za podjetja, katerim cilj so dobri nemški prevodi - tudi tu vam zagotavljamo vrhunsko kakovost.

Nemški prevodi - kakovost, cenik

Prevodi morajo biti ustrezno lokalizirani. Nemški prevodi slabih prevajalcev trpijo za nevzdržnimi napakami, ki jih opazi šele izkušeno oko govorca maternega jezika. Uradni jezik Avstrije je nemščina, vendar se morata besedili, namenjeni na dva različna trga, razlikovati vsaj slogovno. Zato pri nemškem prevodu ni priporočljivo gledati samo na ceno prevoda. Cenik mnogih agencij je zavajajoč - cene prevoda so nizke, rezultat celotne storitve pa ni brezhiben. Nemški in angleški prevodi, ki so govorjeni v več državah, zahtevajo posebno pozornost.

Cenik prevodov prevajalske agencije - cena prevodov

Za celoten spekter naše ponudbe si oglejte naš cenik. Prevodi naše agencije se poleg kakovosti odlikujejo tudi po dostopnih cenah. Zagotovo boste zadovoljni z našimi prevodi. Cena prevoda in kakovost sta v dobrem razmerju. Tudi druge agencije vam morda ponujajo ugoden cenik. Prevodi sami pa so tisti, ki pokažejo dejansko vrednost in upravičenost cene. Mi stojimo za našimi prevodi. Cena ni najnižja, je pa gotovo najugodnejša glede na kakovost prevoda in celotne storitve.

Alkemist | Prevodi cenik, nemški prevodi, angleški prevodi - cena - povezave do naše spletne strani: