Agencija za prevajanje - ugodna cena prevoda

Potrebujete visoko kvaliteten prevod ali tolmačenje? Obiščite spletno stran naše prevajalske agencije in preverite naše cene prevajanja!

Ugodne cene prevajanja

Naša agencija za prevajanje se ponaša z dolgoletno tradicijo in zdaj obsega že skoraj 600 prevajalcev, lektorjev in tolmačev po celem svetu. Naše prevajalske storitve pokrivajo 110 različnih jezikov, za katere imamo specializirane prevajalce in tolmače. Cena prevoda je odvisna od izbranega jezika: ponavadi velja, da če gre za prevajanje v ali iz bolj znanih jezikov, je cena prevoda nekoliko nižja, če pa potrebujete prevod v manj popularnem jeziku, je cena prevoda malenkost višja. Prizadevamo si za to, da ohranjamo cene prevajanja na dostopni ravni za vse, poleg tega pa se ne odrekamo kvaliteti; zato imamo v našem kolektivu le izbrane in priznane prevajalce in tolmače, ki so profesionalno usposobljeni.

Agencija za prevajanje in tolmačenje

Naša prevajalska agencija se ukvarja z vsem, kar se navezuje na prevajanje. Preverite našo ponudbo in cene prevajanja, ki jih najdete na naši spletni strani. Ponujamo celostne storitve, in sicer pisno prevajanje v 110 jezikov, sodno prevajanje ter overovitev prevodov, lektoriranje tako slovenskih kot tujih besedil, oblikovanje besedil in priprava na tisk ter simultano, konsekutivno, šepetano in znakovno tolmačenje. Naša ponudba torej zajema celoten spekter prevajalskih storitev. Kaj vključuje cena prevoda? V ceno je vključen brezplačen pregled, ki ga pripravi vodja projekta ter lektoriranje, ki ga opravi materni govorec jezika, v katerega je bil prevod narejen. Lektor nato prilagodi besedilo kulturnim ali poslovnim značilnostim tistega okolja oziroma situacije, v kateri boste svoj prevod uporabili. Cena prevoda torej vključuje čisto vse: na koncu imate brezhiben prevod, ki ga lahko brez strahu uporabite!

Cena prevoda za različna področja

Cena prevoda se ne spreminja le na podlagi jezika prevajanja, temveč tudi na podlagi tega, kakšna je vrsta besedila. Navadno je cena nižja v primeru generečnih besedil, ko gre za strokovna besedila pa je nekoliko višja. Naša agencija za prevajanje se ukvarja z najrazličnejšimi prevodi, in sicer s prevajanjem spletnih strani, pravnih besedil, tehničnih besedil, finančnih besedil, medicinskih in farmacevtskih besedil, uradnih dokumentov, poslovnih, marketinških, strokovnih in leposlovnih besedil, navodil za uporabo, dokumentov EU, revizijskih sporočil, letnih poročil, diplomskih nalog, tv oddaj in filmov. Preverite našo ponudbo in se prepričajte, da so naše cene prevajanja res konkurenčne!

Alkemist | Cena prevoda, cene prevajanja, agencija za prevajanje - povezave do naše spletne strani: