Cenik pisnih prevodov - prevodi besedil in druge storitve

Cenik pisnih prevodov je vedno dostopen na naši spletni strani. Lahko ste prepričani, da je prevod besedila prilagojen najzahtevnejšim strankam, zato o strokovnosti in brezhibnosti ni dvoma. Če vam cenik ni povsem razumljiv, lahko uporabite hitri informativni izračun, s katerim dobite okvirno ceno za prevod besedila.

Ugodno razmerje med kakovostjo in ceno za prevod besedila

Naš cenik pisnih prevodov ne vsebuje najnižjih cen na trgu. Cena prevoda besedila je namreč postavljena glede na razmerje med tremi stranmi - prevajalcem, agencijo in naročnikom. Skupaj se trudimo najti optimalno razmerje, ki zadovoljuje vse tri strani. Naši prevajalci prihajajo z vsega sveta, zato vam lahko zagotavljamo najboljše prevode in lekture za postavljeno ceno.

Najbrž se ob ogledu cenikov različnih prevajalskih agencij sprašujete, ali vam visoka cena zagotavlja tudi najvišjo kakovost, a temu vse prevečkrat ni tako. Če pa so cene izrazito nizke, gre v večini primerov za delo na črno ali izkoriščanje prevajalcev.

Naša prevajalska agencija Alkemist d.o.o. skrbi za dobro razmerje med kakovostjo in ceno prevoda že zelo dolgo obdobje. Prevodi besedil za nas niso samo posel, ampak način, kako pomagati ljudem komunicirati med seboj.

Cenik pisnih prevodov - kaj vključujejo pisni prevodi besedil?

Glede na cenik pisnih prevodov cena za prevod besedila vključuje prevajalsko delo našega prevajalca, ki je specialist za dano področje. Tako zagotovimo, da prevodi besedil niso mehanski in ne vsebujejo napak, ki se zgodijo zaradi nepoznavanja strokovne terminologije. V ceno prevoda je že vključeno lektoriranje besedila v vrednosti 6 € za slovenski oz. 10 € za tuji jezik. Vsi naši lektorji so materni govorci jezika prevoda besedila. Prevod besedila pred oddajo pregleda vodja projekta, ki poskrbi za pravilno formo in obliko dokumenta. Dodaten pregled prevoda besedila s strani strokovnjaka pa zagotovi vsebinsko brezhiben prevod in pomensko jasnost besedila sledeč strokovnim standardom.

Alkemist | Prevodi besedil, cenik - povezave do naše spletne strani: