Prevajalske storitve - visoka kakovost in ugodne prevajalske tarife

V agenciji za prevajanje Alkemist vam nudimo visoko kakovostne prevajalske storitve. Za vas opravimo tako pisne kot ustne (tolmačenje) storitve, poleg tega pa so vam na voljo še lektoriranje ter lokalizacija programske opreme in spletnih strani. Ker smo v osnovi agencija za prevajanje, primarno dejavnost našega podjetja predstavljajo prevajalske storitve. Zagotavljamo vam izredno ugodne prevajalske tarife ter kakovostno in strokovno opravljene prevode.

Spletni prevajalnik ali živ prevajalec prevajalske agencije?

Če želite prevesti določeno besedilo, dandanes lahko izbirate med živim prevajalcem prevajalske agencije in spletnim prevajalnikom. Različne prevajalske storitve vam ponujajo številne internetne strani s spletnimi prevajalniki, vendar je v večini primerov besedilo prevedeno izredno slabo. Za osnovne potrebe ali prevod posameznih besed vam bo prevajalnik verjetno v pomoč, vendar vam za prevode daljših besedil vsekakor priporočamo izbiro prevajalske agencije. Če želite, da bodo storitve opravljene ne le povprečno, temveč strokovno in visoko kakovostno, je prava izbira prevajalska agencija Alkemist. Poleg strokovnosti vam nudimo tudi ugodne prevajalske tarife, ki predstavljajo pomemben dejavnik za popolno zadovoljstvo strank.

Prevajalske storitve opravlja izkušen in zaupanja vreden kader

Pri nas prevajamo v kar 110 svetovnih jezikov, nudimo pa vam tudi prevajanje iz tujih jezikov v slovenščino in prevajanje med tujimi jeziki. Prevajalci in tolmači naše prevajalske agencije so dobro izobraženi, natančni in motivirani za delo. Za zagotovitev kakovosti prevajalskih storitev so zaposlitveni kriteriji postavljeni visoko - univerzitetna izobrazba ali mednarodno priznana diploma, vsaj dve leti izkušenj ter vsaj tri priporočila. Kader prevajalske agencije Alkemist mora biti slovnično dobro podkovan ter fleksibilen, saj stremimo k temu, da so storitve vedno opravljene profesionalno in v dogovorjenem roku. Kar nas še dodatno loči od konkurence, so ugodne prevajalske tarife in korekten odnos do naročnikov.

Prevajalske storitve in ostala ponudba po ugodnih cenah

Zavedamo se, da so za obstoj na konkurenčnem trgu potrebne primerne prevajalske tarife. Seveda pa ni le cena tista, ki vpliva na povpraševanje, temveč tudi kakovost storitev ter reference in priporočila zadovoljnih strank.

Pri nas vam nudimo različne prevajalske storitve:


Okvirne prevajalske tarife ter cene ostalih storitev prevajalske agencije Alkemist si lahko ogledate na naši uradni strani. Tam se nahaja tudi obrazec za brezplačno neobvezujočo ponudbo. Če želite izvedeti natančno ceno, ga izpolnite, in v najkrajšem možnem času vam bomo posredovali ponudbo z vsemi potrebnimi podatki.

Alkemist | Prevajalske storitve, prevajalske agencije, prevajalske tarife - povezave do naše spletne strani: