Prevajanje jezikov v prevajalski agenciji Alkemist iz Ljubljane

Ker je danes v Sloveniji že precej agencij, ki opravljajo prevajanje jezikov, izbira prave vsekakor ni enostavna. Upoštevati je treba precej dejavnikov, kot so cena, kakovost ter hitrost, ki jo prevajalci potrebujejo za prevajanje. Ljubljana je z agencijami tako rekoč zasičena, zato se zavedamo, da moramo naročnikom ponuditi več od konkurence. Prevajanje in lektoriranje je vedno opravljeno strokovno in z resnim pristopom do dela, hkrati pa vam storitve nudimo po izjemno ugodnih cenah. Poleg tega so vam na voljo številni popusti, ki našo bogato ponudbo naredijo še posebej zanimivo.

Prevajanje svetovnih jezikov

S prevajalsko agencijo Alkemist sodeluje ogromno prevajalcev iz različnih držav po celem svetu. S tem vam omogočamo, da je prevajanje možno v in iz kar 110 evropskih in svetovnih jezikov. Naročniki se najpogosteje odločijo za slovensko-angleško prevajanje oz. angleško-slovensko, poleg tega pa tudi za nemško-slovensko in slovensko-nemško, prevajanje italijanščine ter prevajanje jezikov bivše Jugoslavije. Seveda z veseljem kakovostno opravimo tudi s prevajanjem ostalih evropskih jezikov ter številnih svetovnih. Lahko ste prepričani, da bodo storitve opravljeno hitro, strokovno in natančno, pa naj gre za še tako zapleten jezikovni par. Vabimo vas, da si ogledate celoten seznam jezikov in cenik za prevajanje na naši uradni strani.

Alkemist, prevajanje Ljubljana - komunikacija brez meja

Konsekutivno prevajanje z najboljšimi tolmači

Pri nas vam poleg pisnih prevodov nudimo tudi simultano, šepetano in konsekutivno prevajanje. Kadar ni na voljo tehnična oprema za simultano tolmačenje, je zelo priljubljeno konsekutivno prevajanje, kjer prevajalec ustno podaja prevode vsem poslušalcem. Konsekutivno tolmačenje vzame več časa kot simultano, saj tolmačenje ne poteka sproti, temveč po tem, ko govornik preneha z govorjenjem. Običajno govornik pove nekaj stavkov, ki si jih prevajalec zapomni (lahko si pomaga s kratkimi zapiski - stenografija ali tesnopis). Nato se govornik ustavi, temu pa sledi prevajalčev prevod. Konsekutivno prevajanje opravljajo univerzitetno izobraženi prevajalci z večletnimi izkušnjami. Konsekutivno prevajanje jezikov je primerno predvsem za različne seminarje in konference ter formalna ali neformalna poslovna srečanja.

Alkemist prevajanje - zaposlitev dobijo le najboljši

Pri nas opravljamo profesionalno pisno in ustno prevajanje. Zaposlitev lahko dobijo le najboljši, saj stremimo k visoki kakovosti. Naročniki, prevajalci in navsezadnje tudi mi smo lahko zadovoljni le, če je storitev opravljena strokovno in brez napak. Zaposlitev zato nudimo kandidatom, ki imajo univerzitetno izobrazbo prevajalske smeri, vsaj dve leti profesionalnih izkušenj in nekaj priporočil. Zaposlitev je možna tudi za pridne, prilagodljive in nadarjene kandidate, ki ne izpolnjujejo vseh naštetih pogojev, toda se dobro izkažejo na našem testu. Zato se ne obotavljajte in se nam hitro predstavite. Nudimo vam redno plačilo in dolgoročno sodelovanje.

Prevajanje Alkemist - zaposlitev za najbolj nadarjene prevajalce, lektorje in tolmače.