Slovensko-italijanski in italijansko-slovenski prevod

Potrebujete kakovostne prevode iz slovenščine v italijanščino in obratno? Potem je prevajalska agencija Alkemist pravi naslov za vas! Nudimo vam prevode v in iz 110 jezikov, med katerimi sta tudi kakovosten slovensko-italijanski prevod ter italijansko-slovenski. Prav pri tako pogosto uporabljenih jezikih, ki se jih v Sloveniji tudi učijo v šolah, se večkrat dogaja, da je prevajanje opravljeno amatersko in zelo površno. Zaradi tega se rado zgodi, da pride do konkretnih pomenskih napak. Amaterski prevajalec bi na primer italijansko frazo »sto male« prevedel »stojim slabo«, kar seveda ne ustreza pravemu pomenu, to je »počutim se slabo«. Z namenom, da bi se pri slovensko-italijanskemu prevodu in italijansko-slovenskemu prevodu izognili takšnim in podobnim napakam, naša prevajalska agencija temelji na profesionalnosti in kakovosti.

Kakovosten izdelek - slovensko-italijanski prevod in italijansko-slovenski

Slovensko-italijanski prevod in italijansko-slovenski sta pri nas vedno opravljena strokovno. Stremimo k visoki kvaliteti, ki jo naša prevajalska agencija preverja skozi več stopenj. Prevod opravlja prevajalec, ki dobro pozna področje, ki ga prevaja. Nato sledi vsebinski pregled s strani pregledovalca, ki je ravno tako dobro seznanjen z danim področjem. Zatem je prevod podrejen jezikovnemu pregledu, ki ga opravi lektor, ki je materni govorec jezika prevoda. Nazadnje vodja projekta ponovno pregleda izdelek in odpravi morebitne manjše napake.

Zakaj bi se odločili za prevajalsko agencijo Alkemist?

Sodelovanje s prevajalsko agencijo Alkemist nudi obilico prednosti in ugodnosti, med katere sodi na primer 7 % popust pri prvem prevodu. Poleg tega bo vaš slovensko-italijanski prevod oziroma italijansko-slovenski prevod deležen vrhunske kontrole kakovosti, saj gre vsak izdelek skozi večstopenjski pregled. V prevajalski agenciji Alkemist se lahko pohvalimo s profesionalnim poslovnim komuniciranjem, in, kar je še pomembnejše, z več tisoč zadovoljnimi strankami. Našo agencijo odlikuje tudi korekten odnos, tako do naročnikov kot tudi do izvajalcev. Vsaka stranka ima torej garancijo, da je njen slovensko-italijanski ali italijansko-slovenski prevod v najboljših rokah.

Alkemist | Slovensko-italijanski prevod, italijansko-slovenski prevod - povezave do naše spletne strani: