Sodno overjeni prevodi - cena sodno overjenih prevodov

Sodno overjeni prevodi so prevodi uradnih dokumentov in listin, ki jih opravijo zapriseženi sodni tolmači, ki jih imenuje Ministrstvo za pravosodje. Sodno overjeni dokumenti so prevodi pravne dokumentacije, spričeval, diplom, poročnih listov, rojstnih listov, potrdil o nekaznovanosti, izpisov iz sodnih registrov, dokumentacije za javne razpise v tujini in drugih sodnih dokumentov.

Sodni prevod sestavlja notarsko overjena kopija uradnega dokumenta, prevod dokumenta in tolmačeva izjava z datumom in podpisom. Sodno overjeni prevodi se povežejo s trakom in zapečatijo s tolmačevim žigom, ki zagotavlja resničnost in kakovost prevoda. Sodni dokumenti so pri prevajalski agenciji Alkemist pripravljeni v dogovorjenem roku, saj se zavedamo, da je čas za oddajo dokumentov ključnega pomena pri urejanju pravnih zadev.

Cene sodno overjenih prevodov - prevajalska agencija Alkemist

Cene sodnih prevodov so nekoliko višje od običajnih prevodov. Cena sodno overjenega prevoda je odvisna od jezikovne kombinacije in dolžine dokumenta.

Cenik sodno overjenih prevodov je sledeč:

  • cena sodno overjenega prevoda v slovenski jezik znaša 48,85 €
  • tudi cena sodno overjenega prevoda v angleški jezik ali drugi tuj jezik je od 48,85 € dalje

Cena sodno overjenih prevodov ne vsebuje 20 % DDV.

Sodno overjeni prevodi - cena sodno overjenih prevodov

Cena sodnega prevoda je odvisna od jezikovne kombinacije in dolžine dokumenta. Povprašajte za natančen rok in izračun cene sodnega prevoda. Izpolnite obrazec za brezplačno in neobvezujočo ponudbo za prevajanje jezikov. Izberite kombinacijo jezikov, dopolnite z obsegom strani dokumenta oziroma dodajte dokument kot prilogo, vpišite e-mail in odpošljite obrazec. Da bi se izognili različnim napakam, ki lahko nastanejo med pošiljanjem datotek, lahko več datotek pošljete tako, da jih združite s programom WinZip (.zip). V najkrajšem času vam bomo posredovali informativni izračun cene sodnega prevoda.

Cene sodno overjenih prevodov - popust pri prvem naročilu

Za prvo naročilo vam nudimo 7 % popusta, saj želimo graditi na dolgoročnih partnerskih odnosih. Za vse dodatne informacije se obrnite na nas ali obiščite spletno stran za informativni cenik sodnih prevodov. Pri večjih naročilih se lahko pogovorimo o možnostih za ugoden popust. Cenik za sodni prevod oziroma točno ceno vam posredujemo v najkrajšem možnem času.

Agencija za prevajanje Alkemist | Sodno overjeni prevodi, sodno overjeni dokumenti, cene sodnih prevodov - povezave do naše spletne strani: