Lektoriranje besedil

Lektoriranje besedil prevodov je vsekakor pomembna storitev, saj slabi, nestrokovni in netočni prevodi lahko vodijo do slabega vtisa in posledično do določenih težav. Besedila, ki jih pošiljate v javnost, so ogledalo vsakega posameznika ali podjetja. Če je to besedilo slabo prevedeno ali lektorirano, smo prepričani, da tudi vaš splošni vtis ne bo navdušujoč za vaše poslovne partnerje, prijatelje ali širšo javnost.

Prevajalska agencija Alkemist d.o.o. ne bo poskrbela samo za prevod besedil, ampak vam nudi tudi kvalitetno in strokovno lektoriranje besedil. Dober prevod postane odličen takrat, ko poseže v besedilo strokovno usposobljen lektor in popravi še tako drobne nepravilnosti. Stremimo k perfekciji!

Lektoriranje diplomskih nalog

Naša prevajalska agencija pa ne nudi storitev le pravnim osebam, ampak smo na voljo tudi posameznikom za lektoriranje diplomskih nalog. Zavedamo se, da čedalje več študentov želi oddati strokovno in slovnično izpopolnjeno diplomsko nalogo, kar zahtevajo tudi fakultete, saj le take diplomske naloge dvigujejo ugled.

Lektoriranje diplomskih nalog in ostalih besedil je v prevajalski agenciji Alkemist visoko kvalitetno, natančno in strokovno.

Alkemist d.o.o. | Lektoriranje poljudnoznanstvenih in strokovnih besedil ter diplomskih nalog - povezave do naše spletne strani: