Prevajanje - prevodi in cenik pisnih prevodov

Vam prevajanje povzroča težave? Vam prevodi besedil ne gredo najbolje od rok? Za vas imamo rešitev - agencija za prevajanje Alkemist. Na nas se lahko popolnoma zanesete, saj se dela vedno lotimo resno. Tolmačenje oziroma živo prevajanje, prevodi besedil in lektoriranje - vse storitve opravimo kakovostno, saj se zavedamo, da je za ponovno sodelovanje in dobre reference to nujno potrebno. Ker vemo, da je vaš čas dragocen, so vam prevodi besedil na voljo izredno hitro. Za večino jezikovnih parov vam nekaj strani prevedemo že v enem dnevu. Cenik pisnih prevodov si oglejte na uradni spletni strani. Alkemist - hitro prevajanje, natančni prevodi in ugodne cene.

Prevodi v živo našim tolmačem ne predstavljajo težav

Prevajanje v živo se imenuje tolmačenje. Nudimo vam različne vrste prevajanja jezikov:

  • Simultano prevajanje - prevodi se opravljajo sproti, ko govorec podaja besedilo. Tolmač za nemoteno delo potrebuje ustrezno opremo in kabino. Prisotni pri takšnem prevajanju dobijo slušalke, s katerimi jim je omogočeno poslušanje tolmača.
  • Šepetano prevajanje - prevodi se tudi tu opravljajo sproti, vendar tolmač ne potrebuje dodatne opreme. Prevajanje jezika je omogočeno le manjšemu številu ljudi (do 3), saj tolmač šepeta, da ne moti govornika, obenem pa ga morajo slišati vsi, ki jim prevaja.
  • Konsekutivno prevajanje - prevodi so podani, ko govornik preneha z govorjenjem. Običajno govornik pove nekaj stavkov in počaka na tolmača, da prevede, kar je bilo povedano.


Cenik za prevajanje jezikov si oglejte na spletni strani. Posebej želimo poudariti, da je cena za prevajanje jezikov lahko precej nižja od običajne, če gre za dogodek, ki ga želimo podpreti.

Prevodi besedil - cenik pisnih prevodov

Hitro, strokovno in kakovostno prevajanje vam je na voljo po izjemno ugodnih cenah. Poglejmo si, kako izgleda osnovni cenik pisnih prevodov. Prevod ene strani besedila iz slovenščine v angleščino ali obratno vas bo stal dobrih 30 € + DDV. Naj dodamo, da je v ceno že všteto lektoriranje prevoda. Če naročilo opravljate prvič, bo pogled na cenik še lepši, saj boste upravičeni do 7 % popusta. Naši vestni prevajalci bodo poskrbeli, da bodo prevodi besedil nared v najkrajšem možnem času.

Alkemist | Prevajanje - prevodi besedil, cenik pisnih prevodov, prevajanje jezikov - povezave do naše spletne strani: