Prevajanje - cenik: 7% popusta na ceno za prvo naročilo

V prevajalski agenciji Alkemist vam po izjemno ugodnih cenah nudimo prevajalske storitve. Nudimo vam prevajanje besedil, lektoriranje ter simultano prevajanje in konsekutivno tolmačenje. Specializirani smo tudi za sodne prevode, prav tako pa si pri nas lahko izposodite vrhunsko in tehnološko dovršeno opremo za simultano tolmačenje. Cenik prevajanja si lahko ogledate na naši spletni strani, za vse dodatne podrobnosti pa nas brez zadržkov lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 777 777.

Profesionalno prevajanje besedil - očem in denarnici prijazen cenik

V prevajalski agenciji Alkemist vedno poskrbimo za strokovno neoporečno prevajanje. Cenik, ki se nahaja na naši uradni spletni strani, je že na prvi pogled prijazen očem, poudariti pa je potrebno še dejstvo, da vam za vaše prvo naročilo nudimo 7% popust. Prepričajte se, da prevajanje besedil v Alkemistu poteka v skladu z visokimi standardi in seveda tudi v skladu z vašimi pričakovanji.

Strokovno prevajanje - cena odvisna od jezikovnega para

Ker smo resna prevajalska agencija, ki prevajanje besedil opravlja že dolgo, vam danes nudimo strokovno in natančno prevajanje najrazličnejših jezikovnih parov. Cena prevajanja je odvisna od samega jezikovnega para. Če pogledate naš cenik za prevajanje, boste videli, da smo v ponudbo vključili pet jezikovnih skupin, v katere so razdeljeni številni svetovni jeziki. Končna cena se nanaša na jezik, ki se nahaja v skupini z višjo ceno. Če npr. želite prevod iz slovenščine, ki se nahaja v prvi skupini, v češčino iz tretje skupine, bo cena prevajanja ene strani stala 36,23 € + DDV. Kot prikazuje cenik prevajanja, je v ceno prevajanja všteto tudi lektoriranje besedil. Le-to znaša 6 € za slovenski in 10 € za tuji jezik. Zagotavljamo vam vrhunsko, hitro ter slovnično neoporečno besedilo.


Če vas zanimajo še dodatne podrobnosti, si oglejte našo spletno stran ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@alkemist.si.