Prevajanje strokovnih besedil- poskrbimo za strokoven prevod

Prevajanje strokovnih besedil ne zahteva samo izkušenega prevajalca, saj mora biti prevajalec za takšno delo tudi strokovno podkovan. Prevod besedil ne more biti le rutinska zamenjava jezika, saj prevajanje besedil in prenašanje pravilnih pomenov meji na umetnost. Strokovno prevajanje knjig in ostalih dokumentov ni nekaj, kar bi prepustili amaterjem ali neizkušenim prevajalcem, sploh pa ne računalniškim prevajalnikom.

Zahtevajte kakovosten prevod besedil z lekturo

Prevajanje strokovnih vsebin je naša konkurenčna prednost. Razvili smo večstopenjski proces prevajanja, ki zagotavlja vrhunski izdelek in vaše zadovoljstvo. Prevod besedila opravi prevajalec, ki dobro pozna dano področje. Zatem prevod besedila vsebinsko pregleda pregledovalec, ki je strokovnjak na tem področju. Nato lekturo besedila opravi materni govorec jezika. Končen pregled opravi vodja projekta, ki poskrbi za stilno urejeno formo dokumenta.

Prevajanje besedil smo dvignili na novo raven kakovosti - z ugodno ceno.

Storitve prevajalske agencije Alkemist

Prevajanje strokovnih besedil je ena izmed glavnih storitev naše prevajalske agencije. Seveda pa to ni edino področje, kjer se odlikujemo z vrhunskimi rezultati. Poleg prevajanja besedil nudimo storitve tolmačenja (simultano, šepetano in konsekutivno), lektoriranja s strani maternih govorcev jezika, sodnega prevoda in lokalizacije besedil na spletnih straneh. Vsak prevod besedila je preveden s strani prevajalca, ki dobro pozna dano področje, in pregledan s strani projektnega vodje. Lektura je vključena v ceno storitve. Za strokovno prevajanje skrbi več veliko izobraženih in izkušenih sodelavcev po vsem svetu.

Prevajanje strokovnih besedil - ugodne cene in dodatni popusti

Nudimo vam različne popuste na strokovno prevajanje, v katero je vključeno tudi lektoriranje. Pri prvem naročilu vas čaka 7 % popusta. Pri prevodu besedila štejemo strani kot 1500 znakov brez presledkov ali 250 besed. Za prevajanje besedil se obrnite neposredno na našo prevajalsko agencijo Alkemist - izberite kakovostne prevode splošnih besedil in odlično strokovno prevajanje.

Alkemist | Prevajanje strokovnih besedil, prevajanje besedil, prevod besedil - povezave do naše spletne strani: