Strokovni prevod besedila

Prevajanje vseh vrst besedil je osnovna dejavnost prevajalske agencije Alkemist. Smo eno izmed najbolj priznanih podjetij na področju prevajanja besedil in tolmačenja v Sloveniji. Zavedamo se, da prevod besedila še zdaleč ni le dobesedni prevod posameznih besed ali stavkov, temveč mora prevajalec besedil upoštevati tudi slog besedila, dobro mora poznati frazeologijo in strokovno področje, s katerega je besedilo. Zato strokovni prevod besedila zahteva celega človeka, pravzaprav celo več ljudi, saj se v Alkemistu enemu samemu besedilu vedno posvetijo vsaj trije. S tem že vrsto let zagotavljamo kakovosten prevod in to je tudi razlog, da se stranke že vrsto let vračajo k nam.

Alkemist - strokovni prevod besedila

Kaj zagotavlja strokovni prevod besedila

V prevajalski agenciji Alkemist strokovni prevod besedila poteka v treh stopnjah: najprej prevajalec besedil, ki je strokovno usposobljen za določen jezik in strokovno področje, opravi prevod. Za njim besedilo pregleda še lektor, ki je naravni govorec. Ta prevod besedila prilagodi kulturnim in strokovnim značilnostim okolja, od koder jezik izvira. Nazadnje besedilo natančno pregleda še vodja projekta. Na opisan način v našem podjetju zagotavljamo strokovne prevode besedil v 110 jezikov z različnih strokovnih področij. Nudimo tudi sodno overjene prevode in sodne tolmače ter simultano in konsekutivno prevajanje. Prepustite prevajanje strokovnjakom, ki bodo delo opravili hitro in kakovostno!

Prevajalec besedil svoje delo opravi hitro in strokovno

Žal se predvsem zaradi zelo razširjenega mnenja, da lahko prevode opravlja vsak, ki malenkost pozna nek tuj jezik, prepogosto zgodi, da je prevod besedila vse prej kot strokoven. V Alkemistu se vam to ne bo nikoli zgodilo! Vsak naš prevajalec besedil ima nekaj let prevajalskih izkušenj, preden se samostojno loti projekta. Vsi prevajalci so najmanj univerzitetno izobraženi strokovnjaki, ki se dobro zavedajo, kaj in kašen je strokoven prevod besedila. Vsak izmed njih je strokovnjak za področja, ki jih prevaja, na primer bančništvo, humanistika, strojništvo, marketing in trženje, pravo, leposlovje, IT in programska oprema, šport, tehnika, avtomobilska industrija... Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki ali prek elektronske pošte.

Sporočite nam svoje želje in izdelali bomo strokoven prevod.

Alkemist | Prevod besedila, prevajalec besedil, strokovni prevod - povezave do naše spletne strani: