Pošlji povpraševanje

Križarjenje po Jadranu in med sredozemskimi otoki za vsakogar!

Križarjenje po Jadranu je odlična ideja za vaš naslednji dopust. Tovrstno križarjenje med jadranskimi otoki običajno vključuje še del Sredozemlja, odvisno od trajanja potovanja. V zadnjih letih postaja križarjenje vse bolj priljubljena oblika preživljanja počitnic, za katero se odločajo ljudje vseh starosti – nemalokrat celo družine z (majhnimi) otroki, ki včasih na križarki bivajo povsem brezplačno, zanje je treba doplačati le pristaniške takse.

Križarjenje po Jadranu

Križarjenje med jadranskimi otoki –  malce drugačno letovanje na Jadranu

Po letih preživljanja dopusta v istem kraju si marsikdo zaželi vsaj malo spremembe. Mnogi ugotovijo, da jim ne ustreza najbolj, če so vseskozi na enem mestu. Križarjenje med jadranskimi otoki je izvrstna rešitev za tiste, ki ne želite potovati predaleč, vendar si vseeno želite nečesa drugačnega, saj ste se nasitili kampiranja ali bivanja v hotelih. Turistične agencije danes ponujajo posebne aranžmaje za tiste, ki bi vas zanimalo križarjenje in s tem nekoliko drugačno letovanje na Jadranu (in na območju Sredozemlja). Čeprav je križarjenje še nedolgo tega veljalo za luksuz, ki si ga zmorejo privoščiti le najpremožnejši, pa so postale cene »all inclusive« ponudb vse bolj ugodne.

Kaj pričakovati, če se odločite za križarjenje po Jadranu?

Križarjenje med jadranskimi otoki je primerno tako za tiste, ki si želite predvsem sprostitve, kot za vse, ki bi radi raziskali čim več novih mest ter uživali v odkrivanju lokalnih znamenitosti in kulinarike. Pomemben sestavni del križarjenja je namreč prav ta, da se med potjo za nekaj ur (ali včasih za dlje) ustavljate v različnih pristaniščih, nato pa imate možnost, da sami raziščete obmorska mesta. Ko ste na krovu in potujete dalje, pa bo posadka skrbela za to, da boste imeli na dosegu roke resnično vse za nepozabno uživanje. Poskrbljeno je za raznolik samopostrežni bar, v katerem prav vsakdo najde nekaj za svoj okus, na krovu pa so seveda tudi restavracije. Običajno so potnikom na voljo plavalni bazen, jacuzziji, masažni saloni ipd., za razvedrilo pa poskrbijo raznoliki dogodki, vključno s koncerti. Križarjenje je obenem nedvomno krasna priložnost, da spoznate ljudi z najrazličnejših koncev sveta, saj na ladji običajno biva okoli 3000 potnikov, med katerimi so mnogi z zelo zanimivimi zgodbami. Po želji pa se lahko nato kadar koli umaknete v svojo kabino ali celo v suito. Skrb, da zaradi velikega števila dopustnikov ne bi imeli na voljo dovolj zasebnosti, ko bi jo potrebovali, je torej povsem odveč.

Možne številne druge destinacije oz. smeri plovbe

Seveda je križarjenje med jadranskimi otoki le ena izmed opcij, med katerimi je možno izbirati. Turistična agencija Sajko Turizem d. o. o. vam ponuja še mnoge druge pakete. Prizadevamo si, da svojim gostom vseskozi ponujamo pester nabor možnosti, kar pomeni, da lahko počitnice zares v celoti prilagodite svojim željam. Med drugim je denimo možno križarjenje po Severnem morju in zahodnem Sredozemlju, vključno s Kanarskimi otoki. Trenutno aktualne aranžmaje si je mogoče ogledati na naši spletni strani, kjer so navedene vse podrobnosti, povezane s posameznimi paketi. Prepričajte se, da je križarjenje med jadranskimi otoki – pa tudi po malce bolj »eksotičnih« predelih – precej ugodnejše, kot ste si verjetno predstavljali doslej.

Letovanje na Jadranu

Preverite ostale ponudbe

Ugodni last minute apartmaji na Jadranu za ljubitelje klasičnega letovanja

Pozabili pa nismo niti na tiste, ki imate kljub vsemu najraje »dobro staro klasiko«. Tako so na naši spletni strani zbrani prostorni apartmaji na Jadranu oziroma na Hrvaškem (v Dalmaciji, Istri ali na območju Kvarnerja), ki jih je mogoče najeti. Iskalnik vam omogoča hitro in preprosto brskanje med različnimi možnostmi. Vse, kar morate storiti, je, da vnesete mesto oziroma otok na Jadranu, na katerem bi želeli bivati, želeni termin in število oseb. Že v nekaj sekundah boste dobili spisek vseh opcij, Pravi naslov smo tudi v primeru, da iščete ugodne last minute apartmaje na Jadranu. Če potrebujete dodatno pomoč pri iskanju primerne (last minute) namestitve, vam z veseljem pomagamo.

Preverite letovanje na Jadranu