Festo Slovenija - kako najlažje do njihovih izdelkov

Festo pnevmatika je svetovno cenjena. Ima vse pomembne mednarodne certifikate, preverjeno dobro deluje in zelo natančna. Festo je nemška družba, ki izhaja iz mesta Esslingen, imajo pa v Sloveniji svoje dobavitelje. Če ste med zadovoljnimi uporabniki Festo pnevmatike ali pa to še želite postati, je pravi naslov S3C spletna trgovina. Stalno imajo na zalogi ogromno njihovih izdelkov. Na spletni strani S3C najdete aktualen Festo katalog z vsemi produkti in cenami.

Program Festo pnevmatike

Naročite lahko pnevmatske cevi, hitre spojke, cilindre, regulatorje tlaka in različne ventile. Na zalogi imajo skoraj celoten asortman Festo pnevmatike, med najbolj prodajanimi so na primer pnevmatski pogoni Festo in pa pnevmatska povezovalna tehnika. Zelo iskani so tudi izdelki za obdelavo stisnjenega zraka. Po Festo katalogu lahko iščete po kategoriji, številki ali po imenu. Prikaže se celotna specifikacija, da lahko naročite točno to, kar potrebujete. Za naročeno robo vam ob doplačilu izdajo in pošljejo tudi tovarniško potrdilo.

Festo Slovenija

Dostava naročil

V podjetju S3C so zelo zavezani hitri dostavi, tako da bodo tudi večja naročila prispela do vaših vrat v največ 3 delovnih dneh. To zagotavljajo s strateškimi partnerji in z dobro organizirano zalogo proizvodov. So torej pravi naslov tudi, če ste v časovni stiski, hkrati pa je dobro vedeti, da sami ne potrebujete prostora za lastne zaloge izdelkov - vse potrebno bo pravočano pri vas, kadar koli boste želeli.

Naročanje prek spletnega Festo kataloga

Za najboljšo uporabniško izkušnjo se registrirajte. Ko ste prijavljeni kot njihova stranka, enostavno brskate med izdelki, preberete njihove karakteristike in jih primerjate. Tudi cena je dostopna samo registriranim uporabnikom. Prednost te spletne trgovine je, da ponudijo cenejše alternative originalnim izdelkom Festo Slovenija, ki pa imajo enake specifikacije. Vsa naročila iz Festo kataloga, ki so oddana v sistem do 18. ure (v petek do 16:30), bodo odpremljena še isti dan. Za individualno tehnično pomoč oz. svetovanje so na voljo na telefonski številki 01 423 22 22, tako da jih lahko vprašate vse, kar vas morebiti zanima.

S3C je zanesljiv partner za naročanje opreme, poleg omenjene znamke imajo na voljo še ogromno drugih izdelkov s področja pnevmatike, hidravlike in industrijske opreme: SMC, Aventics, Hydac, Loctite, Norgren, Ace ... Ko se enkrat povežete z njimi, je najlažje vso opremo kupovati kar pri njih, da prihranite pri času in stroških. Imajo dobre komercialiste, ki so s strankami v rednem stiku in jih pravočasno obveščajo o vseh novostih.