Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Varovanje > Alarmi

Alarmi in alarmni sistemi za učinkovito varovanje. Različni alarmi in kvalitetni alarmni sistemi.

Alarmi za varovanje, hišni alarmi, avto alarmi za varovanje avtomobilov, brezžični alarmi za varovanje hiše, varovanje vikendov. alarmi vseh proizvajalcev. alarmi za hiše. Učinkoviti alarmni sistemi za boljše varovanje.

Alarmni oziroma protivlomni sistemi so nepogrešljivi pri varovanju našega doma - bodite brez skrbi in se zaščitite! Sistemi so sestavljeni iz več alarmnih naprav, kot so na primer alarmna centrala, tipkovnica, senzorji in sirena. Sistemi se v grobem delijo na žične ter brezžične, kateri se lahko namestijo brez večjih gradbenih posegov v objekt.
Ker je naša varnost ključnega pomena, je dandanes, ko je zmeraj več kriminala in vlomov, smiselno v svoj dom vgraditi protivlomni sistem. Alarmni sistemi so sestavljeni iz več komponent, osrednja pa je alarmna centrala, ki povezuje ostale, prenaša signal ter obvesti lastnika oziroma pristojno službo.
Alarmni oziroma protivlomni sistemi skrbijo za našo varnost ter nadzorujejo naš dom, ko nas ni doma. Dandanes je vlomov vse več, na srečo pa so tudi sistemi za varovanje cenovno ugodni in na voljo je vedno večja izbira. V podjetju Mobicom je v ponudbi več različnih sistemov, odvisno na vaše potrebe pa vam nudimo optimalne rešitve, vabljeni!  
Dandanes je vse več kriminala, predvsem vlomov, pred katerimi smo le stežka ves čas varni. Zato poskrbijo sistemi alarmnih naprav, ki kontrolirajo objekte, nas obveščajo in preženejo vsiljivce. V Mobicom d.o.o. nudimo vrhunske izdelke za varovanje, med katere sodijo tudi alarmne naprave Optex ter Atsumi.
Privoščite si miren spanec in brezskrbno dopustovanje - vgradite si protivlomni sistem, ki bo poskrbel, da je vaš dom varen. Alarmni sistemi za hiše vlomilce preženejo ali pa presenetijo in vas oziroma varnostno službo obvestijo o vdoru v objekt. Vabljeni k ogledu ponudbe PI Unipro d.o.o.!
Sistem varovanja vam omogoča miren spanec v zavetju varnosti. Na voljo so vam preverjene tehnologije - senzorji in alarmi.
Naj hišni alarmni sistemi poskrbijo za vašo varnost in s tem miren ter brezskrben spanec kot tudi dopust. Alarmni sistem je lahko tudi brezžičen in tako vam ni potrebno posegati v stene ali strop, tako da se lahko odločite za brezžični sistem kadarkoli in kjerkoli - za vašo varnost gre!
Zavarujte vaš dom in si privoščite miren spanec ter dopustovanja - priskrbite si hišni alarm in brezžični senzor gibanja po ugodni ceni.
V podjetju Mobicom d.o.o. iz Trzina so vam na voljo sodobni in tehnološko dovršeni sistemi za varovanje objektov. Med njimi je tudi GSM alarmna centrala, ki predstavlja jedro sistema za tehnično varovanje. Vabljeni v Mobicom iz Ljubljane.
Poznamo različne vrste senzorjev gibanja. Eden izmed najpogostejših je IR senzor, pri katerem ima uporabnik zopet precej možnosti izbire. Med najpogostejšimi sta notranji IR senzor premika ter infrardeči 360-stopinjski senzor gibanja. Mobicom d.o.o., Ljubljana.
Kupite GSM alarme, kjer prek SMS sporočila ali klica dobite opozorilo o alarmu. Obiščite nas.
Gsm alarmna naprava zazna morebiten vlom in nas o tem obvesti. Hišni alarmi – brezžični alarmni sistemi za hišo so praktični, varni in zanesljivi. 
Alarmne naprave za stanovanje omogočajo varnost in lahkotnost bivanja. Podjetje Mobicom ponuja odlične sisteme varovanja.
Poskrbite za varnost vas, vaše družine ter vašega doma z vrhunskimi ter cenovno ugodnimi alarmnimi sistemi ter napravami iz podjetja Mobicom d.o.o. Na področju tehničnega varovanja delujemo že več kot 20 let in vam se bomo maksimalno posvetili ter izbrali optimalno celostno rešitev - bodite brez skrbi!
Eden bistvenih elementov alarmnega sistema je definitivno senzor gibanja. Poznamo več vrst senzorjev - brezžični senzor gibanja, magnetni senzor, IR senzor.
Alarmni sistemi po meri za kakovostno tehnično varovanje. Poskrbimo za varovanje doma in varovanje premoženja.
Alarmni sistemi so sestavljeni iz večih alarmnih naprav, katere poskrbijo za varnost in nadzor nad našim objektom. Sisteme tvorijo alarmna centrala, senzorji, sirene in tipkovnice. Protivlomni sistemi so lahko žični ali brezžični, kateri pa je primernejši za vas, si preberite v članku.
Glavna tarča vlomilcev so objekti in hiše, ki niso varovane s protivlomnimi sistemi ali nadzorovane z videokamerami. Če pa imate vašo hišo primerno varovano oziroma opremljeno z alarmi za hišo, potem vas nima kaj skrbeti, saj boste o poizkusu vloma pravočasno obveščeni ali pa bodo nepridipravi pregnani.
Senzor gibanja 360° omogoča stoodstotno pokritost območja v katerem je nameščen in tako onemogoči nepridipravom dostop do vaše posesti brez vašega vedenja.
Vaš dom lahko zavarujete kadarkoli, brez kakršnih posegov v stene in prevrtavanja za žice. V podjetju Mobicom d.o.o. vam nudijo različne celostne rešitve za varovanje vašega doma oziroma objekta - na voljo so tako tudi brezžični hišni alarmi, kateri so lahko namestljivi in ne predstavljajo dodatnega dela.