Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Certifikati

Certificiranje in standardi

Certifikati kontrole kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in drugih področij.

Ekološki certifikati za certificiranje kmetijskih pridelkov in živil. Z eko certifikati zagotavljamo ekološko pridelavo živil.
Za svetovanje in usposabljanje varnosti pri delu pokličite podjetje Bureau Veritas, ki deluje strogo po pravilniku o varnosti in zdravju pri delu oz. po pravilniku varstva pri delu. 
Za izdelavo varnih in kakovostnih požarnih načrtov se obrnite na podjetje Bureau Veritas, kjer je požarna varnost zagotovljena v skladu z zakonskimi pravili.
Iso 14001 je mednarodni standard odgovornega ravnanja z okoljem. Če iščete partnerja za pridobitev certifikata iso 14001, vam lahko v Bureau Veritas Certification pomagamo.
ISO standardi, kot je na primer ISO standard 9001, ali standardi SIST EN so zelo pomembni. Brez njih bi bilo globalno poslovanje dosti težje.
Ekološka živila so pridelana na naraven način. To pomeni, da jim niso bile odvzete ali dodane snovi. Označevanje živil je zelo pomembna dejavnost za informiranje potrošnikov. 
Opravljamo začetne in periodične preglede otroških igral, ki zagotavljajo varnost otrok 
Nudimo vam strokovne preglede delovne opreme, tlačne opreme, dvigal in zaklonišč, ki zagotavljajo varnost in zdravje delavcev pri delu. 
Certifikat OHSAS 18001 sistema vodenja varnosti in zdravja pri delu dokazuje zavzetost organizacije za varnost in zdravje zaposlenih.
Kmalu bo izšla nova izdaja sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015. Nova izdaja prinaša novo strateško poslovanje, vodstvo, varovanje okolje, okoljska učinkovitost itd.
Ravnanje z okoljem in prepoznavanje okoljskih zahtev lahko dosežete z pomočjo standarda iso 14001.
Iso 14001 sistemi ravnanja z okoljem so mednarodni standardi, ki opredeljujejo odgovorno ravnanje z okoljem. Certifikat iso 14001 koristi različnim podjetjem, do njega pa vam pomagamo v Bureau Veritas Certification
Preberite si informacije o pridobitvi iso certifikata. Več pa je na voljo v pdf dokumentu na naši spletni strani.
Učinkovito gospodarjenje z gozdovi in sledljivost lesa v skladu s shemama PEFC in FSC.
Naša organizacija se ukvarja s certificiranjem, preizkušenjam in kontrolo že dve desetletji. Podelili smo že več kot sto tisoč certifikatov po vsem svetu.
Dokumentacijo certifikatov si lahko ogledate na naši strani. Za več informacij o standardih kakovosti Iso 9001 nas kontaktirajte. 
ISO standardu so pri kupovanju izdelkov izdelanih v tujini še posebej pomembni saj tako vemo, da je kupljeni izdelek skladen s potrebami za našo uporabo. ISO 9001 se rad tudi poimenuje kar standard kupca.
Sistem vodenja kakovosti – Certifikat kakovosti ISO 9001 je zagotovilo za kakovost. Pridobitev certifikata pomeni skladnost z zahtevami standarda ISO 9001 in boljše 
Iso9001 je sistem vodenja kakovosti, primeren za organizacije, ki želijo izboljšati poslovanje, dokumentacijo in storitve. Bureau Veritas Certification pa do certifikata iso 9001 pomagamo vam.
Izboljšanje kakovosti prevajalskih storitev agencij s pomočjo standarda EN 15038.