Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Varovanje > Požarna varnost

Požarna varnost v stavbah je ključnega pomena. Požarni red in načrt evakuacije.

Požarna varnost je v stavbah izjemnega pomena. Požarni red je zato obvezen za vse stanovanjske in industrijske oziroma poslovne stavbe. Načrt evakuacije za lažjo ukrepanje v primeru požara.

Za vas opravimo zasnovo in študijo požarne varnosti, požarni red, pregled in preizkus aktivne požarne zaščite ter ostale storitve s področja varstva pred požarom. 
Požarni sistem je potrebno imeti v vsakem poslovnem objektu. Sistem za javljanje požara je ključni člen požarne zaščite in hitreg ukrepanja.
Gasilni aparat – naprava za gašenje začetnih požarov. Reden servis vključuje pregled brezhibnosti delovanja gasilnih aparatov. Prodaja različnih gasilnih aparatov.
Požaran varnost je opredeljena za zakonom o požarni varnosti. Cenik za požarno varnost tako ni enostavno pripraviti, saj zajema zeli širok spekter elementov.
Varstvo pred požarom je zelo pomemben del varovanja vašega objekta, zato izberite najboljše - Tinde!
Pomemben del pri gradnji objektov je zagotavljanje ustrezne ali vsaj minimalne protipožarne zaščite. Podjetje Tinde z izdelki Pirofix odlično zaščiti vaš objekt pred požari s pasivnim požarnim sistemom.
Izolacija za visoke temperature je potrebna povsod, še posebej pa v prostorih z veliko nevarnostjo požarov. Ne spreglejte možnosti ognjevarne izolacije.
Čeprav požarni sistemi niso nekaj novega, so še vedno zelo pomembni. V našem podjetju boste izvedeli vse potrebno o požarni varnosti v stavbah.
Požarna varnost - za sistemsko zaščito in upoštevanje požarne nevarnosti se usposobite za požarno varnost.
Vsi bi se morali zavedati, kako pomembna je požarna varnost v stavbah! Brez protipožarnega sistema je vaš prostor nenehno v nevarnosti. Spremenite to sedaj!
Kvalitetni izdelki za požarno zaščito in druge kovinarske storitve. Obiščite nas v naših poslovalnicah po Sloveniji.
Požarni red – cena nikakor ne sme biti razlog za zapostavljanje varnostnih postopkov, če želite požarno varnost zagotoviti za velik in požarno bolj ogrožen objekt!
Požarna varnost vključuje izdelavo nekaterih pomembnih dokumentov, kot so ocena požarne ogroženosti, požarni načrt in požarni red
Zakonodaja o požarni varnosti delodajalcem nalaga, da poskrbijo za ustrezen požarni red. Naši strokovnjaki s področja požarne varnosti vam pri tem lahko pomagajo.
Protipožarna varnost in varovanje stavbe z požarnim sistemom je izredno pomembno, zato izberite najboljše - Tinde d.o.o. Trebnje!
S kakovostno požarno zaščito do popolne zaščite elektronskih naprav in vašega objekta.
Zagotovljena požarna varnost, omarica za prvo pomoč in kvaliteten požarni red, ki med drugim zajema tudi navodila za posameznike in načrt evakuacije, so ključnega pomena za varstvo pri delu. Poskrbite za ustrezno požarno varstvo v stanovanjskih, industrijskih in poslovnih objektih. Izvajamo tudi izobraževanja za varnost pri delu in požarno varnost. AgiL d.o.o., Ljubljana-Črnuče.
Požarna varnost je izjemnega pomena. Zagotovimo jo z ustreznim požarnim alarmom.
Bureau Veritas d.o.o. za vas preverja ustreznost protieksplozijske zaščite, certificira Ex opremo ter preverja skladnost elaborata eksplozijske ogroženosti in varstva pri delu. 
V našem podjetju ugodno zagotovimo varstvo pred požarom, zasnovo požarne varnosti, elaborat varstva pri delu, varnost strojev ter tudi varnost otroških igral.