Izvršbe

Sodne izvršbe - priprava in svetovanje v primeru sodne izvršbe. Potek sodne izvršbe - za vas vodimo celoten postopek sodne izvršbe. Priprava vlog in predlogov za rubež.

Sorodne kategorije

Sorodne kategorije

Izvršbe

 • Različne vrste sodnih izvršb

  Sodna izvršba se vrši na različne načine - na plačo, nepremičnino, na regres ali na račun. Več v prispevku.

 • Elektronske izvršbe

  Elektronske ali e-izvršbe se vlagajo prek posebnega portala. Pravočasnost izvršbe je ključnega pomena. Odvetniki vlagajo izvršbe tako za fizične kot tudi pravne subjekte. E-izvršbe so eno od glavnih področij, s katerimi se ukvarjamo v odvetniški pisarni Peter Mele, ki ima sedež v Ljubljani, kot podružnica pa deluje tudi v Cerknici. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran.

 • Izvršba na podlagi verodostojne listine

  Za izvršbo se odločimo, ko dolga ne moremo izterjati z nobenim drugim postopkom. Preberite več o različnih vrstah izvršb.

 • Sodne izvršbe - vodenje celotnega postopka do poplačila terjatev. Converta d.o.o., Ljubljana

  Converta d.o.o. izvaja sodne izvržbe za pravne in fizične osebe, naša odlika pa so izkušeni strokovnjaki in možnost prilagoditve vašim zahtevam.Priprava, izdelava in vložitev izvršbe. Pomagamo vam do najhitrejšega poplačila terjatve. Svetovanje na podlagi verodostojnih listin ali poizvedb o dolžnikovem premoženju. Converta d.o.o., Ljubljana