Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Oprema > Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Pri poškodbah pri delu se največkrat poškodujejo prav prsti. Zagotovite si ustrezno zaščito s kakovostnimi in trpežnimi delavskimi rokavicami iz lateksa ali bombaža. Trgos v Lescah nudi široko izbiro rokavic in ostale zaščitne opreme.
Najbolj udobni in kvalitetni delovni čevlji za vaše zaposlene. Da bo delo varno, poskrbite z nakupom zaščitnih sredstev v podjetju Trgos Bled.
Zaščitna oprema je priporočena za vsako delo s stroji. Gozdarska zaščitna oprema je tako sestavljena iz zaščitne čelade in zaščitne obleke, ponavadi kombinezona.
Gozdarska zaščitna oprema obsega oblačila za gozdarje, zaščitne delovne čevlje, gozdarsko čelado in gozdarske rokavice.
Potrebujete delovni dežni plašč z odsevnimi trakovi, da boste na cesti tudi v slabem vremenu dobro vidni? Morda potrebujete dežno jakno ali hlače? V trgovini Trgos na Bledu boste našli raznovrstna dežna oblačila, ki bodo poskrbela za odlično zaščito pred dežjem.
Zaščitna delovna oblačila moramo izbrati na podlagi kakovosti. Zaščitne delovne rokavice, čelada ali druga delovna zaščita mora biti zanesljiva in varna.
Delovna oblačila za varno in udobno delo. V podjetju Trgos vam nudimo kakovostna zaščitna delovna oblačila in delovne obleke za različna delovna mesta.
Delovna obleka za varilce – zaščita pred varilnimi iskrami, plameni in UV žarki. Pomembna zaščitna oprema za varjenje so tudi zaščitne maske oz. varilne maske.
Zaščitna delovna oblačila so pri fizičnih delih nujna, še posebej pa pri težkih fizičnih delih.
Brezrokavnik spada med najbolj pogosta delovna oblačila, saj omogoča shranjevanje drobnega orodja v številnih žepih.
Osebna zaščitna oprema STIHL – gozdarska oblačila, očala in zaščitne rokavice – varno, udobno in učinkovito delo.
Ker vam je v našem podjetju na voljo najrazličnejša zaščitna oprema, seveda nismo pozabili niti na zaščito sluha. Po ugodnih cenah vam nudimo kakovostne ušesne čepke in glušnike, ki varujejo tudi pred vdorom vode, vetra in prahu. Trgos, Bled.
Ustrezno in pravočasno se zaščitite pred okužbami z naravnimi lateks rokavicami. Trgos v Lescah ima v ponudbi ugodne in zanesljive lateks rokavice in ostalo delovno zaščitno opremo.
Opozorilni trak in vidna odsevna delovna oblačila so zelo pomembna pri delu na cesti. Zelo ugodna cena opozorilnega traku.
Delovne obleke in zaščitni čevlji – pomembna zaščitna oprema, ki omogoča varno in udobno delo.
Zaščitna očala so le del zaščitne opreme. V kompletu z zaščitnimi očali se stranke ponavadi odločajo še za zaščitne čelade z vizirjem.
Rokavice za enkratno uporabo zaščitne usnjene rokavice in so nujen del delovne opreme, saj zaščitne rokavice zavarujejo roke pred številnimi poškodbami.
Zaščitna čelada in obleka sta ključni za varnost pri delu. Preverite široko ponudbo zaščitne opreme v podjetju Trgos in zagotovite varnost v vašem podjetju!
Varilna maska je nujna za primerno zaščito in varno delo. Pri Trgos, Bled dobite kakovost in ugodno ceno.
Potrebujete kakovosten (varnostni) brezrokavnik s številnimi žepi? Morda za delo potrebujete dobro viden kombinezon ali delovne hlače? Preverite našo ponudbo.