Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Oprema > Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Bombažne rokavice vam lahko ščitijo prste pred odrgninami in lažjimi udarci in so primerne tudi za delo v hladilnicah.
Pri Trgos so vam na voljo izdelki za zaščito glave, sluha, oči, dihal, dežna in delovna oblačila ter obutev, varnostni pasovi in drugi pripomočki. Naj vas zavaruje kakovostna osebna varovalna oprema podjetja Trgos d.o.o. z Bleda.
Osebna zaščitna oprema – zaščitni delovni čevlji, delavske hlače, čelade, očala, oblačila in ostala zaščitna oprema za varno in učinkovito delo.
Kvalitetna delovna zaščitna oprema naj bo izbrana preudarno. Svetovali vam bomo pri izbiri ustrezne opreme.
Zaščitna očala so le del zaščitne opreme. V kompletu z zaščitnimi očali se stranke ponavadi odločajo še za zaščitne čelade z vizirjem.
Zaščitna oprema, oblačila in zaščitni čevlji so nujni za varno delo. Visokokakovostna zaščitna oprema preprečuje poškodbe in olajša delo.
Potrebujete delovne rokavice? Pri nas je izbira izredno bogata. Nudimo vam najrazličnejše zaščitne rokavice, od usnjenih, bombažnih, klorovlaknenih, industrijskih, lateks, nitril, poliamidnih do specialnih. Trgos d.o.o., Bled.
Rokavice za enkratno uporabo zaščitne usnjene rokavice in so nujen del delovne opreme, saj zaščitne rokavice zavarujejo roke pred številnimi poškodbami.
Varnostni brezrokavnik je le eden izmed kosov ki poskrbijo za varnost in udobje vaših zaposlenih ali vas. 
Zaščitna oprema mora ustrezati določenim standardom. Delovni kombinezon naj bo predvsem tak, da se boste v njem počutili udobno.
Potrebujete novo delovno zaščitno opremo? Preverite ponudbo zaščitnih oblačil, ki obsega udobne delovne hlače z naramnicami in druge vrste delavskih hlač.
Potrebujete kakovosten (varnostni) brezrokavnik s številnimi žepi? Morda za delo potrebujete dobro viden kombinezon ali delovne hlače? Preverite našo ponudbo.
V delovnem okolju je pogosto potrebno zaščititi roke pred zunanjimi vplivi - poškodbami, temperaturo ali umazanijo.
Osebna zaščitna oprema in oblačila Stihl – za varnost, udobje in učinkovitost pri delu. STIHL® TIMBERSPORTS® - praktičnost in izjemna trpežnost!
Varilna maska je nujna za primerno zaščito in varno delo. Pri Trgos, Bled dobite kakovost in ugodno ceno.
Delovna obleka za izboljšano varnost delavcev. V našem podjetju nudimo tudi zaščito sluha in zaščito dihal.
Ste po poklicu gozdar? Morda varilec? Potem se zavedate pomembnosti uporabe kakovostne gozdraske čelade ali varilne maske. V podjetju Trgos z Bleda boste našli zaščitne čelade za različne priložnosti. Vabljeni!
Zaščitna delovna obutev oziroma različni zaščitni delovni čevlji omogočajo varen in udoben korak, delovni kombinezon pa poskrbi za zaščito pred madeži.
Varilna oprema – varilni stroj, varilne mize ter zaščitne varilne maske in rokavice. Pomembna je tudi delovna zaščitna oprema.
Del varovalne opreme so tudi delavske hlače s številnimi žepi, v katere lahko pospravite najrazličnejše pripomočke. Na voljo so tudi delovne hlače z naramnicami.