Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Oprema > Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Ker vam je v našem podjetju na voljo najrazličnejša zaščitna oprema, seveda nismo pozabili niti na zaščito sluha. Po ugodnih cenah vam nudimo kakovostne ušesne čepke in glušnike, ki varujejo tudi pred vdorom vode, vetra in prahu. Trgos, Bled.
Osebna zaščitna oprema in oblačila Stihl – za varnost, udobje in učinkovitost pri delu. STIHL® TIMBERSPORTS® - praktičnost in izjemna trpežnost!
Zaščitna oprema, oblačila in zaščitni čevlji so nujni za varno delo. Visokokakovostna zaščitna oprema preprečuje poškodbe in olajša delo.
Opozorilni trak in vidna odsevna delovna oblačila so zelo pomembna pri delu na cesti. Zelo ugodna cena opozorilnega traku.
Potrebujete novo delovno zaščitno opremo? Preverite ponudbo zaščitnih oblačil, ki obsega udobne delovne hlače z naramnicami in druge vrste delavskih hlač.
Delovna obleka za varilce – zaščita pred varilnimi iskrami, plameni in UV žarki. Pomembna zaščitna oprema za varjenje so tudi zaščitne maske oz. varilne maske.
Ustrezno in pravočasno se zaščitite pred okužbami z naravnimi lateks rokavicami. Trgos v Lescah ima v ponudbi ugodne in zanesljive lateks rokavice in ostalo delovno zaščitno opremo.
Zaščitna delovna obutev oziroma različni zaščitni delovni čevlji omogočajo varen in udoben korak, delovni kombinezon pa poskrbi za zaščito pred madeži.
Potrebujete delovne rokavice? Pri nas je izbira izredno bogata. Nudimo vam najrazličnejše zaščitne rokavice, od usnjenih, bombažnih, klorovlaknenih, industrijskih, lateks, nitril, poliamidnih do specialnih. Trgos d.o.o., Bled.
Bombažne rokavice vam lahko ščitijo prste pred odrgninami in lažjimi udarci in so primerne tudi za delo v hladilnicah.
Potrebujete delovni dežni plašč z odsevnimi trakovi, da boste na cesti tudi v slabem vremenu dobro vidni? Morda potrebujete dežno jakno ali hlače? V trgovini Trgos na Bledu boste našli raznovrstna dežna oblačila, ki bodo poskrbela za odlično zaščito pred dežjem.
Gozdarske zaščitne čelade opravljajo izredno pomembno vlogo za varnost pri delu. Trgos v Lescah ima široko izbiro strokovne zaščitne delovne opreme, ki je izdelana v skladu s predpisanimi standardi.
Varilna maska je nujna za primerno zaščito in varno delo. Pri Trgos, Bled dobite kakovost in ugodno ceno.
Ste po poklicu gozdar? Morda varilec? Potem se zavedate pomembnosti uporabe kakovostne gozdraske čelade ali varilne maske. V podjetju Trgos z Bleda boste našli zaščitne čelade za različne priložnosti. Vabljeni!
Poskrbite za varnost sebe in svojih zaposlenih z nakupom zaščitne opreme v podjetju Trgos. V ponudbi lahko najdete najboljšo zaščito po izjemno ugodnih cenah.
Zaščitite se z različnimi delovnimi rokavicami iz poundbe podjetja Trgos.
Zaščitna oprema mora ustrezati določenim standardom. Delovni kombinezon naj bo predvsem tak, da se boste v njem počutili udobno.
Del varovalne opreme so tudi delavske hlače s številnimi žepi, v katere lahko pospravite najrazličnejše pripomočke. Na voljo so tudi delovne hlače z naramnicami.
Zaščitna oprema je priporočena za vsako delo s stroji. Gozdarska zaščitna oprema je tako sestavljena iz zaščitne čelade in zaščitne obleke, ponavadi kombinezona.
Trgos v Lescah ima široko izbiro zaščitne in delovne opreme. Lahko najdete številne cenovno ugodne delovne kombinezone za skoraj vsa opravila. Materiali, ki se uporabljajo pri delovnih kombinezonih se močno razlikujejo zaradi specifičnosti opravil.