Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kartice

Kartice | ID - identifikacijska, RFID, darilna in plačilna kartica | Etui za kartice | Izdelava kartic

Poznamo najrazličnejše kartice - ID oz. identifikacijske, RFID, darilne, plačilne in številne druge. Etui za kartice nudi ustrezno zaščito. Priljubljeni so tudi razni dodatki za kartice. Izdelava kartic po meri.

Kartice največkrat vsebujejo čip, zato jih je potrebno ustrezno zaščititi. Najboljša zaščita je kakovosten etui za kartice. Pri nas pa so vam na voljo tudi drugi dodatki za kartice, kot so npr. priponke in ovratni trakovi. Da bo vaša kartica vedno na varnem, obiščite ID Shop v Ljubljani.  
Večina kartic vsebuje čip, ki se lahko precej hitro poškoduje. PVC etui za kartico je odlična rešitev za ustrezno zaščito in odpravo skrbi. Za vaše ID, RFID, plačilne in darilne kartice so vam na voljo tako mehki kot trdi etuiji. ID Shop, Ljubljana.
Identifikacijsko kartico mora posameznik vedno imeti pri sebi. ID kartica je lahko klasična PVC kartica, takšna z magnetnim trakom ali pa brezkontaktna. Pri nas so vam na voljo tudi različni dodatki - etuiji, priponke in vratni trakovi za kartice. ID Shop, Ljubljana.
Brezkontaktne ali RFID kartice uporabljamo za identifikacijo opreme, izdelkov in vozil na daljavo, pa tudi za registracijo delovnega časa ter vstop v poslovne prostore. Izdelujemmo tudi identifikacijske ID kartice. Vabljeni v ID Shop v Ljubljani.
Bi tudi vi radi uvedli kartice zvestobe? Omenjene in druge kartice zvestobe vam brez težav izdelamo v našem podjetju na Cesti 24. junija 23 v Črnučah. Prav tako so vam na voljo RFID in druge identifikacijske kartice, na katere vam natisnemo vaš logotip ali izbran dizajn. ID Shop, Ljubljana.
V podjetju izdelujemo vse vrste kartic - identifikacijske, RFID, darilne, plačilne in druge. Nudimo vam potisk po vaših željah. Prav tako so vam na voljo različni dodatki za kartice - ovratni trak, etui ali priponka, s čimer bo identifikacija še enostavnejša. Obiščite nas - ID Shop, Ljubljana.
Članske izkaznice, kartice ugodnosti ter zvestobe in različne darilne kartice so lahko prilagojene vašim željam. Pošljite nam logotip ali izbran dizajn, izberite material in velikost, mi pa bomo poskrbeli za kakovostno izdelavo in potisk kartice. ID Shop, Ljubljana.
Kartice zaradi preproste in udobne uporabe postajajo vse bolj priljubljene. Dandanes obstaja že veliko vrst različnih kartic, ki se ločijo po materialu, namenu, tehnologiji itd. Pri nas poteka izdelava kartic - na voljo so vam PVC, čip in magnetne, identifikacijske in RFID, plačilne ter darilne kartice in še bi lahko naštevali. ID Shop, Ljubljana.  
ID oz. identifikacijska kartica je namenjena identifikaciji posameznika. V našem podjetju se ukvarjamo z idelavo in tiskanjem vseh vrst kartic. Izdelujemo tudi RFID in plačilne kartice, vse bolj priljubljene pa postajajo tudi darilne, ki lahko služijo kot izvirno darilo. ID Shop, Ljubljana.
Na Cesti 24. junija 23 poteka izdelava kartic po vaših željah. Izdelujemo identifikacijske ID kartice, RFID, darilne, plačilne in druge kartice. Zraven vam damo tudi etui, ki kartici nudi ustrezno zaščito. Izkoristite priložnost - ID Shop, Ljubljana.
Darilne kartice so lahko odlično darilo, tako poslovno kot zasebno. V našem podjetju poteka izdelava kartic, med katerimi so tudi plačilne kartice in številne druge. Oglejte si našo bogato ponudbo - ID Shop, Ljubljana.