Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Optika

Pregled vida za kontaktne leče in očala naj vedno opravi strokovnjak, saj bo le tako storitev kakovostna.
Okvirji za očala predstavljajo estetski element različnih vrst očal. Na voljo dioptrijska očala, sončna očala, sončna očala z dioptrijo in drugi modeli.
Okulistični pregled za leče in očala v optiki Krstič. Dioptrijska očala so lahko tudi sončna.
Okulistični pregled za vozniško dovoljenje se nekoliko razlikuje od splošnega okulističnega pregleda, saj ga okulist prilagodi zahtevam posameznika.
Pregled očesnega ozadja vključen v splošni okulistični pregled vida, saj lahko odkrije pomembna obolenja.
Josam je kvalitetna znamka švedskega izvora, ki se ukvarja z izdelavo avtoservisne opreme - opreme za optiko tovornih vozil in avtokleparsko opremo. Prav tako da nudimo tudi Josamove indukcijske grelce.
Okulist v Ljubljani na voljo v Optiki Krstič, kjer vam nudimo pregled vida za leče ali očala ter seveda široko izbiro različnih očal.
Očesna ambulanta Bonis deluje v prodajalnah Optike Krstič. Nudimo strokovne preglede za leče, izdelavo očal, pregled za vozniški izpit in zahtevnejše preiskave.
Okulistični pregled je obvezen za leče, sončna očala z dioptrijo ali običajna korekcijska očala. Nudimo tudi očesni pregled za vozniško dovoljenje.
Okvirji za očala naj bodo lahki, udobni in funkcionalni. Očesna ambulanta Bonis Ljubljana - merjenje dioptrije pomemben del osnovnega okulističnega pregleda.
Pregled za očala – od kakovosti vida na daleč in od blizu odvisno ali bomo dioptrijska očala potrebovali ali ne. 
V Ljubljani si lahko zagotovite okulistični pregled.
Okulistična ambulanta osnovni pregled za kontaktne leče in očala nam pokaže, ali te pripomočke potrebujemo ali ne.