Odvetniške storitve

Potrebujete dobrega odvetnika? Ste se odločili za tožbo, menite, da ste upravičeni do odškodnine? Potrebujete pravno svetovanje?

Sorodne kategorije

Sorodne kategorije

Odvetniške storitve

 • Svetovanje o odpovedi pogodbe o zaposlitvi

  Pri nas lahko dobite pravno svetovanje v zvezi odpovedi pogodbe o zaposlitvi, o odpovednem roku pri odpovedi iz poslovnih razlogov, o odpovednem roku pri sklenjeni pogodbi za določen čas in druge pravne nasvete.

 • Odpoved delovnega razmerja, tehnološki višek, odpravnina

  Odpoved delovnega razmerja je lahko redna ali izredna. Pogost razlog za izredno odpoved pogodbe za nedoločen čas je tehnološki višek.  Poiščite pravne nasvete o odpovednem roku, odpravnini in vsem ostalem, kar vas zanima.

 • Izredna odpoved delovnega razmerja

  Izredna odpoved delovnega razmerja oz. pogodbe o zaposlitvi, višina odpravnine ob odpovedi, nadomestilo za brezposelne in vsa druga področja, ki zanimajo tako delavce, kot delodajalce.

 • Prodaja terjatve

  Prodaja terjatve je instrument, ki se je razvil z namenom zavarovanja delovanja različnih podjetij. S prodajo terjatve podjetja namreč opravijo z terjatvami, ki jih upnik ne želi (ali ne more) poplačati in tako ogroža delovanje, v nekaterih primerih pa tudi obstoj podjetja.