Gostinska oprema

Gostinska oprema - nova in rabljena gostinska oprema. Izposoja gostinske opreme ali nakup opreme za gostinstvo. Mize, stoli in druga oprema za hotele, lokale, restavracije ali za catering. Ugoden najem.

Sorodne kategorije

Sorodne kategorije

Gostinska oprema

 • Spiralni in planetarni mešalnik. BTF, Ajdovščina

  Spiralni ali planetarni mešalnik je nujen pripomoček, ki ga potrebuje tako pekarna kot slaščičarna. mešalnik za testo je nepogrešljiv tudi v picerji, gostilni in hotelu, vesela pa ga bo tudi marsikatera gospodinja. Električni mešalnik lahko kupite kar iz domačega naslanjača - obiščite našo spletno trgovino Peki.si. BTF pekarski inženering, Ajdovščina.

 • Trgovina s slaščičarskimi pripomočki

  Trgovina s slaščičarskimi pripomočki, kot so: modelčki za piškote, živilske barve, pekači, slike za torto, ... Nudimo vam bogato ponudbo izdelkov za pekarstvo in slaščičarstvo.

 • Zamrzovalniki

  Zamrzovalniki poskrbijo, da hrana ostane sveža dlje časa. Hitre in šok zamrzovalnike uporabljajo v pekarnah in slaščičarnah, v katerih shranjujejo ogromne količine živil.

 • Pri Peki nudijo vse za pekarsko opremo - od nakupa do servisa

  Servis naprav pekarske in gostinske opreme opravljajo izkušeni strokovnjaki ekipe BTF. Ti zagotavljajo učinkovita in hitra popravila. BTF je tudi zastopnik podjetja UNOX, ki je svetovno znan po kvalitetnih izdelkih.

 • Pekarska oprema

  Pekarska oprema in pekarski pripomočki morajo biti najvišje kakovosti, sicer si ne morete zagotoviti odličnih izdelkov. Nova ali rabljena oprema za pekarne v BTF d.o.o.

 • Ugodna pekarska in gostinska oprema pri trgovini Peki v Ajdovščini

  Ponudba pekarske opreme pri spletni trgovini Peki obsega zelo veliko različnih izdelkov za pripravo slaščic in drugih vrst hran. V seznamu ponudbe imajo tudi veliko število pekarske opreme svetovno priznanih proizvajalcev.

 • Peč za pizzo

  Peč za pizzo vpliva na to, kako okusna je pizza. Profesionalne peči dajo odlične rezultate, zato je pica iz takšne peči vedno okusna in perfektna.

 • Pekači

  Pekači za peko iz različnih materialov - med njim je tudi mehek silikonski pekač. Silikonski modelčki popestrijo vašo kulinariko.

 • Pekači za pecivo

  Pekači za pecivo in modelčki za piškote različnih oblik, velikosti in živilskih barv. Nudimo vam več vrst pekačev, kot so: silikonski, kovinski, aluminijasti in papirnati.

 • Opekač kruha in opekač za tople sendviče. BTF, Ajdovščina

  Opekač kruha in opekač za tople sendviče - pri nas imamo na voljo kakovostno opremo za gostinske obrate oziroma pekarne in slaščičarne. Prodaja in servis opreme za Fast Food obrate - v naši ponudbi imamo visokokakovostne opekače UNOX. Ugodna cena in enostavno čiščenje. BTF pekarski inženering, Ajdovščina.

 • Ledomati

  Ledomati različnih modelov in zmogljivosti za gostinske in hotelirske obrate. Vse družijo visoka kvaliteta, zanesljivost in učinkovitost. Cene ledomatov so ugodne.

 • Mešalniki

  Mešalniki za testo in druge sestavine so v vsakem pekarstvu ali slaščičarstvu nujni. V ponudbi spiralni ali planetarni električni mešalnik zanesljivih ponudnikov.

 • Mešalniki za testo - spiralni in planetarni. BTF, Ajdovščina

  Električni mešalniki (spiralni ali planetarni) so nepogrešljivi pri ponudnikih gostinskih storitev, slaščičarjih in v pekarnah, delo pa bodo olajšali tudi vsem, ki sladice in jedi iz testa pripravljate doma. Mešalnik za testo lahko naročite v naši spletni trgovini Peki.si, kjer vam je na voljo tudi druga oprema za slaščičarne, pekarne in hotele. BTF pekarski inženering, Ajdovščina

 • Konvekcijska pečica UNOX. BTF, Ajdovščina

  Konvekcijska pečica UNOX - visoka kvaliteta in ugodna cena. V podjetju BTF d.o.o. iz Ajdovščine smo ekskluzivni uvoznik za konvekcijske pečice UNOX - servis in prodaja. Pri nas lahko dobite rezervne dele tudi po preteku garancije. Profesionalne pečice za gostinske in pekarske obrate. Pečice tudi montiramo in redno vzdržujemo. BTF pekarski inženering, Ajdovščina.

 • Konvekcijske peči UNOX - vrhunska italijanska kvaliteta. BTF, Ajdovščina

  Konvekcijske peči za pekarne in slaščičarne so primerne za cvrtje, pečenje, kuhanje v pari, blanširanje, pečenje na žaru, počasno kuhanje ... Odlikuje jih hitrost in visoka kakovost. Nudimo vam vse konvekcijske peči iz programa italijanskega proizvajalca UNOX. Obiščite našo spletno trgovino Peki.si in si oglejte tudi drugo ponudbo za slaščičarne, pekarne in hotele. Na voljo imamo tudi metrial, ki ga potrebujete za okrasitev tort. BTF pekarski inženering, Ajdovščina.