Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gozdarstvo, kmetijstvo

Kmetijstvo in gozdarstvo

Stoji in oprema, ki jo potrebujete pri kmetijski in gozdarski dejavnosti. Lopate, žage, škarje, kosilnice in druga oprema. Traktorji in drugi delovni stroji.

FISKARS ročne žage za les. UNICOMMERCE d.o.o.
Traktorske, akumulatorske in motorne kosilnice. UNICOMMERCE d.o.o.
Sekire in drugi gozdarski pripomočki FISKARS. UNICOMMERCE d.o.o.
Kvalitetna krožna žaga je osnova za lep in nezahteven razrez drv. Obiščite spletno trgovino podjetja Misaron in si oglejte ugodno ponudbo kvalitetnih krožnih žag za les.
Kmetijski stroji in kmetijska tehnika. Prodaja rabljenih traktorjev in kmetijskih strojev po ugodni ceni. 
Trgovine z orodjem STIHL, VIKING in FISKARS se nahajajo po celotni Sloveniji. Obiščite trgovine z vrtnim orodjem, ki jih oskrbuje podjetje Unicommerce d.o.o.
V primeru, da imate doma odvečen les, ki bi ga radi zdrobili ter uprabili, se lahko obrnete na podjetje Tisa. Ponujajo drobljenje s številnimi kvalitetnimi stroji.
Električni pastir je električna ograja, ki preprečuje beg živine ali dostop divjadi. Glede na napajanje delimo pašni aparat na dve skupini. Električni pastirji in drug pašni program so na voljo v trgovinah Živex kot tudi v spletni trgovini. Vabljeni!
Mulčer poskrbi za dobro mulčenje podrasti in za lepe in vzdrževanje travnike, nudimo gozdarske in gozdne mulčerje.
Podiranje drevja prepustite strokovnjakom v podjetju Tisa d.o.o., ki poznajo pravilno tehniko podiranja drevja in delo opravijo profesionalno.
Unicommerce iz Logatca je podjetje, ki slovenski trg oskrbuje z vrhunskimi gozdarskimi in vrtnimi orodji STIHL, VIKING in FISKARS.
Osebna varovalna oprema za zaščito pri delu. Potrebujete odsevna oblačila? Obiščite našo spletno stran in preverite ponudbo!
Traktorski nakladalniki po ugodnih cenah. Vabljeni k ogledu spletne strani ali nas obiščite.
Električni pastir je najboljši način za ohranitev živine v ogradi. Od vrste živali je odvisno, kako močan mora električni pastir biti.
Kupujete mulčer? Podjetje Tisa prodaja mučjerje za strme terene, ki zdrobijo vse vrste lesa in grmičevja.
Odkup lesenih sekancev možen v podjetju Tisa. Ponujajo tudi posek in spravilo lesa, sadike sadnih dreves,...
Uredite okolico vaše hiše ali podjetja z lično zasaditvijo cipres ali okrasnih dreves. Preberite si več o sajenju cipres na naši spletni strani.
V podjetju Tisa so strokovnjaki za drobljenje kamenja, drobljenje kamenja v prsti in drobljenje gradbenih odpadkov.
Prodaja lesa vseh vrst po ugodni ceni. Za dodatne informacije vabljeni k ogledu spletne strani.
Nudimo storitve prevzema in prevoza odpadnega lesa in odpadnih palet, poskrbimo tudi za prevoz odpadnega pohištva.
Mulčer za traktor ali mulčer za bager, je mulčer za brežine zelo uporaben stroj ne glede na to, ali imate mulčer za mini bager ali pamulčer za motokultivator,
Gozdarstvo Tisa vam nudi različne gozdarske storitve in gozdarska dela na področju Slovenije prav tako pa gozdarske mulčerje in mulčenje.
Gozdarski pribor – sekire FISKARS. Uporabni gozdarski pripomočki: cepilna sekira za cepljenje drv, sekira za kampiranje, mačeta, kljuka in obračalka.