Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Svetovanje

Svetovanje. Poslovno, davčno in drugo svetovanje za podjetja in posameznike

Svetovanje. Davčno svetovanje, računovodsko svetovanje, poslovno svetovanje. Vrhunsko svetovanje na enem mestu. Izberite najboljše svetovanje za uspešno poslovanje.

Izboljšajte komunikacijo na delovnem mestu in v podjetju s pomočjo svetovanja in delavnic mag. Goraza Vertovška!
Magister Gorazd Vertovšek že dolgo časa izobražuje vodilne kadre podjetij in je eden vodilnih strokovnjakov na področju komunikacije, delovanja v timu in upravljanja s časom.
Če potrebujete storitev revidiranja poslovanja, finančnih naložb ali knjiženje poslovnih dogodkov, se obrnite na podjetje z dolgoletnimi izkušnjami IN Revizija.
Analiza uspešnosti poslovanja – za uspešnost poslovanja je potrebno odlično finančno načrtovanje in poslovno načrtovanje. V podjetju RE-ING vam nudimo poslovno načrtovanje in svetovanje.
Odstop in prijavaterjatve v stečaj ter ostale storitve za izterjavo terjatve in izterjatve dolgov nudi agencija Converta!
Davčni svetovalci so podkovani z izkušnjami in s strokovnim znanjem. Odločite se lahko tudi za najem storitev računovodstva.
Podjetniško in poslovno svetovanje. Finančno svetovanje. Organizacija računovodstva glede na pravilnik o računovodstvu. Računovodski servis Vrednost d.o.o.
Agencija za zaposlovanje Kadroom vam je v pomoč pri sestavljanju spremnega pisma, pisanju življenjepisa in mnogo več. Ne nudijo vam le kup hladnih zaposlitvenih oglasov. Olajšajte si delo in izvedite več na njihovi spletni strani.
Davčno svetovanje s področja davčnih predpisov. Poslovno svetovanje oziroma davčno svetovanje pred začetkom opravljanja dejavnosti - naše svetovanje vam bo v pomoč pri izbiri ustrezne statusne oblike podjetja. Dobro davčno svetovanje vam lahko prihrani veliko denarja - računovodski servis A-EnTer.
Z delavnicami Gorazda Vertovška boste uspešni osvojili veščine komunikacije v timu, zdravja na delovnem mestu in še marsikaj.
Najdite ustrezen kader z našim ugodnim, hitrim in profesionalnim kadrovskim svetovanjem!
Računovodsko svetovanje in vodenje poslovnih knjig – za vas pripravimo zaključni račun, letno poročilo in davčni obračun. Z našo pomočjo do boljših poslovnih odločitev. Obveščamo vas tudi o novostih na področju zakonodaje ter vas opozorimo na pomanjkljivosti ali nepravilnosti v listinah. Krevh MBA, računovodstvo in svetovanje d.o.o, Ljubljana.
Računovodsko, davčno svetovanje in finančno, poslovno svetovanje. Nudimo kakovostno svetovanje vsem našim strankam, ne glede na vrsto dajatve in velikost podjetja.
Davčno svetovanje je tisto, s katerim nudimo stranki informacije (davki, ddv), ter posredujemo predloge za rešitev in morebitno pomoč. Računovodstvo, Ljubljana - Računovodski servis Cvetka.
Podjetje IN-Revizija vam nudi strokovne revizijske storitve, kamor prištevamo notranje revidiranje poslovanja, revidiranje letnih poročil, računovodskih izkazov, itd.
Davčno svetovanje je ključno za uspešno podjetje, dobro finančno svetovanje ali poslovno svetovanje pa vam lahko prihrani veliko denarja. Naše davčno svetovanje je na visokem nivoju, saj se naši davčni svetovalci stalno izobražujejo - računovodski servis RE-ING.
Bi radi investirali v plemenite kovine, vendar ne poznate borze žlahtnih kovin? Izberite brezplačno premoženjsko svetovanje pri podjetju Elementum d.o.o.!
Če aktivno iščete zaposlitev je potrebno zelo dobro vedeti kje in kako do zaposlitve. Dobra prošnja za zaposlitev je neprecenljiva, saj je glavni dejavnik, ki privede na osebni zaposlitveni razgovor.
Potrebujete aktualne nasvete glede investiranja v zlato in srebro? Pri podjetju Elementum d.o.o. vam brezplačno premoženjsko svetujemo in analiziramo finančni trg ter vaše finančno stanje.
Računovodski servis vam nudi kvalitetno računovodstvo in svetovalne storitve. Računovodstvo prilagajamo strankam - celovito računovodstvo in računovodstvo po dogovoru. Računovodstvo - vodenje knjig, izdelava računov, sodelovanje pri revizijskih pregledih in ostalo računovodstvo. Računovodski servisi Ljubljana - izberite računovodski servis Biro-10.