Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Avtošola

Avtošola. Kakovostna šola vožnje za varno udeležbo v prometu

Avtošola. Kvalitetna in prijazna šola vožnje za učenje varne in strpne vožnje. V naši rubriki »avtošola« izberite najboljše. Avtošola za uspešno udeležbo v cestnem prometu.

Želite opraviti vozniški izpit A, B, C, E in H v Ljubljani? Avtošola Vezi je prva izbira!
Šola vožnje za kategoriji A in B. Osvojite načela varne in defenzivne vožnje. Avtošola Jaguar, Ljubljana.
Tečaj prve pomoči za voznike B kategoriije in ostalih so obvezni za vse, ki prvič opravljajo vozniške izpite. Tečaje prve pomoči lahko med drugimi opravljate tudi pri Rdečem Križu ali pa pri Avtošoli 3D v Ljubljani
Šola vožnje Ljubljana – Avtošola 3D je odlična izbira za mlade voznike in za motoriste.
Med avtošole v Ljubljani sodi tudi avtošola 3D. Vabljeni k ogledu spletne strani ali pa nas obiščite.
Odločite se za specializirano šolo vožnje 3D in izpit opravite hitro ter zanesljivo! Vabljeni tako čisto začetniki, kot tudi povratniki.
Tečaj in izpit iz prve pomoči sta obvezna dela vozniškega izpita. Izberite najboljše, izberite avtošolo 3D.
Vozniški izpit za tujce je možno pridobiti v primeru, da ste vozniški izpit opravili v drugi državi. Vozniški izpit za tujce ni potrebno izdati prebivalcem Evropske Unije, Norveške, Islandije in Lichtensteina.
Če ste prvič opravili vozniški izpit, ste avtomatsko voznik začetnik, katero obdobje traja najmanj 2 leti. Pri šoli vožnje Evropa vam nudimo ugodno opravljanje izpita za avto, na voljo pa je tudi simulator vožnje za vse začetnike, ki želijo pred samo vožnjo še virtualno povaditi.
Avtošola 3D ima pestre izkušnje pri usposabljanju kandidatov za vozniški izpit A ali B kategorije. Za pridobitev vozniškega izpita B kategorije je zakonsko določeno imeti opravljenih najmanj 20 ur vožnje.
Šola vožnje se odvija na Bežigradu v bližini centra Ljubljane. Obiščite nas v Bežigradu v bližini centra Ljubljane in se prepričajte o kvaliteti programov, ki vam jih ponujamo.
Cena izpita za avto je seveda poglavitno odvisna od števila ur, ki jih boste potrebovali preden boste lahko nastopili in uspešno opravili glavno vožnjo.
Cene vozniških dovoljenj zajemajo mnogo obveznosti, ki so nujne za pridobitev ustreznega znanja za samostojno vožnjo. Če iščete ugodno vozniško dovoljenje A ali B kategorije se obrnite na Avtošolo 3D
Avtošola Evropa je pravi naslov za vsakega voznika začetnika, ki se mora udeležiti tečaja varne vožnje. Varna vožnja vozniku pomaga, da bolje spozna obnašanje vozila v bolj kritičnih situacijah. Izvajamo skupinske delavnice za voznike začetnike, kjer se lahko pobližje spoznajo z najpogostejšimi kršitvami CCP, škodljivimi vplivi psihoaktivnih snovi na vožnjo itd. Avtošola Evropa, Ljubljana.
Pred dopolnjenim 18. letom starosti lahko mladostnik vozi avtomobil, vendar mora biti prisoten spremljevalec. Tako lahko mladi, ki dopolnijo 16 let, že nabirajo izkušnje v prometu. V naši avtošoli bodo vozniki začetniki pridobili vso potrebno znanje - tako teoretično kot praktično. Vabljeni k izkušenim vozniškim inštruktorjem! Šola vožnje Jaguar, Ljubljana
Je od opravljanja vozniškega izpita minilo že precej časa, od takrat pa niste nikoli sedli za volan? Vozite zelo redko in bi radi preverili in izboljšali svoje praktično vozniško znanje? Za vas smo pripravili obnovitvene ure vožnje. V zadnjih letih so se razmere na cestah precej spremenile, gostota prometa se je povečala. Pomagali vam bomo tudi v primeru, da se za volanom počutite negotovi in napeti. Pokličite nas! Jaguar, Ljubljana.
Če želite pridobiti vozniško dovoljenje A ali B kategorije, vas vabimo, da se obrnete na Avtošolo 3D v Ljubljani. V zadnjih letih je bilo kar nekaj sprememb na področju pridobitve vozniških dovoljenj. 
Testi za CPP so vam na voljo v obliki izpitnih pol. Vozniški izpit za b kategorijo pridobite po opravljenem praktičnem in teoretičnem delu. Pripravite se s CPP izpitnimi vajami.
Vozniški izpit ima skoraj vsaka odrasla oseba. Po izgubi vozniškega dovoljenja se večina voznikov odloči za ponovno opravljanje vozniškega izpita. Ne sprašujte se kako do vozniškega izpita kategorije B1, ampak pridete na obisk v našo poslovalnico v Ljubljani.
Najmanj 20 ur praktične vožnje je potrebno, če želimo opravljati vozniški izpit za bodoče dovoljenje B kategorije. Ure vožnje se lahko začnejo po tečaju CPP in zdravniškim pregledom.
Cestno prometni predpisi se s časom tudi posodabljajao. Če se učite za test je tako pomembno imeti pole s cestnimi predpisi, ki so v skladu s trenutnim zakonom.
Šola vožnje v Ljubljani je kvalitetna.  V avtošoli se lahko odločite za opravljanje izpita za različna motorna vozila.