Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Varovanje > Nadzorne kamere

Varnostne video nadzorne kamere | Varnostna nadzorna IP, IR, digitalna, megapixel kamera

Varnostne video nadzorne; IP, IR, HD, analogne in dome kamere. Za varnost naj poskrbi infrardeča, hdcctv, hd sdi, dome, IR ali megapixel kamera. Videonadzorne kamere so lahko zunanje ali notranje kot tudi dnevne ali nočne, izbira je pestra.

Dandanes je vse več kriminala in vlomov - vedno več je nepridipravov, ki izkoriščajo slabo zaščitene domove in stavbe, zato je potrebno poskrbeti za ustrezno varovanje objektov. Nadzorne kamere so del video nadzornih sistemov, ki najbolje poskrbijo za ustrezno varovanje, saj imamo z njimi popoln nadzor.
Videokamere v podjetju Mobicom d.o.o. so v prvi vrsti kot del videonadzornih sistemov, s katerimi varujemo in nadziramo ali svoj dom ali poslovne objekte oz. posestva. V podjetju vam strokovnjaki svetujejo kakšen sistem ter katere kamere so najprimernejše za postavitev vašega nadzornega sistema. Vabljeni!
Skrite kamere omogočajo neposreden nadzor nad delovnim procesom. Mini skrite kamere so enostavne za uporabo in predstavljajo cenovno ugodno protivlomno zaščito. 
Kamere – akcija! Neverjetno poceni varnostne kamere. Cenovno dostopne nadzorne kamere vrhunske kakovosti. V ponudbi tudi IP kamera (zunanja) – izjemno visoka ločljivost!
Nadzorna kamera je sestavni del video nadzornih sistemov, s katerimi imamo popolno kontrolo oziroma nadzor nad našimi objekti. Videonadzorne kamere se razlikujejo glede na potrebe varovanja, v PI Unipro pa vam nudimo široko paleto različnih kamer, tako da bo zagotovo našla takšna, ki jo potrebujete za vaš objekt.
Bogata ponudba varnostnih kamer s snemalnikom. Da boste vi in vaše premoženje varni.
Ni vsaka nadzorna kamera IP nadzorna kamera. IP nadzorne kamere s snemalnikom je mogoče namestiti v vse prostore.
IP kamere so digitalne kamere namenjene predvsem za videonadzorne sisteme, s katerimi varujemo naše objekte. Na voljo je več modelov oziroma oblik kot so na primer klasične »škatlaste«, dome ali bullet, zaradi raznolikosti jih tako najdemo praktično kjerkoli. IP kamera nam omogoča tudi prenos podatkov preko omrežnega kabla oziroma interneta, kar še poveča njeno uporabnost.
Nadzorne kamere so del nadzornih sistemov in so na voljo v ogromno različnih oblikah ter z različnimi specifikacijami. Na voljo tudi mini skrite kamere.
Če želite biti brezskrbni in imeti varovan objekt ali dom, potem ni boljše rešitve od varnostnega sistema. Varnostne kamere so oči sistema in so tako ključen element pri varovanju. Tako se je potrebno odločiti za pravo kamero glede na naše potrebe, saj je izbira res ogromna. Naj vam pri izbiri videonadzornega sistema pomagajo strokovnjaki pri Mobicom d.o.o.
Če hočete imeti objekt pod video nadzorom, je odlična rešitev IR kamera. Le ta podnevi snema normalno kot vsaka kamera, ko se stemni, pa preklopi na nočni način.
Video nadzor manjših prostorov ali ožjih prehodov je mogoč z nadzornimi kamerami IP. IP video nadzor omogoča tudi namestitev IP kamer z WiFi povezavo.
Poznamo različne videonadzorne sisteme ter njihove posamezne elemente - še posebej so raznolike nadzorne kamere. Nekatere so za snemanje le fizičnih premikov in dogajanj, spet druge za identifikacijo oseb. Take so visokoločljive megapixel ali pa HD kamere, oboje imajo lahko izredno dobro kvaliteto slike in omogočajo vrhunski video nadzor vašega objekta.
Vas skrbi za vaše premoženje? Se vam zdi, da je nepridipravov vse več? Poskrbite za učinkovito varovanje objekta s kakovostnimi videonadzornimi kamerami. Za vse podrobnosti se obrnite na podjetje Mobicom d.o.o. iz Trzina.
Ne tvegajte po nepotrebnem in si priskrbite vrhunsko protivlomno zaščito. Mobicom v Trzinu ima že vrsto let izkušenj pri vgradnji protivlomnih sistemov in sistemov za avtomatsko obveščanje.
Digitalne kamere skupaj z digitalnimi snemalniki omogočajo zajem boljše kvalitete slike. Priskrbite si tudi vi nadzorno kamero s snemalnikom.
Nočna dome kamera je lahko najboljša obramba zoper tatvine oziroma vlome, saj omogoča spremljanje celotnega prostora.
Z varnostno kamero boste poskrbeli za ustrezen video nadzor in se rešili marsikatere skrbi. Obiščite nas ali preverite ponudbo na naši spletni strani.