Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Avtošola > Izpit

Izpit za avto in druga vozila oz. vozniško dovoljenje. A kategorija, B kategorija, C kategorija in ostale.

Izpit za avto - b kategorija. Avtošola, kjer lahko opravljate vozniški izpit za avto ali druga vozila. Opravite vozniški izpit za motorno kolo, tovorno vozilo, avtobus ali traktor. Do vozniškega dovoljenja z izkušenimi inštruktorji vožnje.

Voznik začetnik, ki je opravil vozniški izpit, mora v določenem roku opraviti še tečaj varne vožnje za mlade voznike. Opravite vozniški izpit s pomočjo izkušenih učiteljev vožnje. Tečaj CCP in praktični del. Naj bo vaša vožnja varna vožnja! Obiščite nas na Tržaški cesti 64 na Viču - Avtošola Evropa, Ljubljana
Se odpravljate v tujino, kjer boste vozili avto ali druga vozila? Potem potrebujete mednarodno vozniško dovoljenje in morda tudi kater drugi dokument - vse lahko uredite pri AMZS d.d., vabljeni!
Tečaj prve pomoči (Ljubljana) ni potreben, če gre za ponovno opravljanje vozniškega izpita. Cena izpita za avto je nižja, če si izberete enega od paketov.
Pridobitev izpita za motor je velik korak v življenju posameznika. Vozniški izpit za motor neomejeno, vam omogoča vožnjo z motorjem poljubnih ccm in kW, ki sta pri kategorijah A1 in A2 omejeni.
Dobra avtošola in strokovni inštruktorji vas čakajo pri avtošolo 3D v Ljubljani - center
Izpit za avto lahko opravljate, če je za vami že prva pomoč (izpit), prijava na CPP oz. opravljen izpit iz CPP ter imate zdravniško spričevalo.
Izpit prve pomoči se opravlja na RK Ljubljana. Cena tečaja prve pomoči in izpita skupaj pa je 84,36€.
Za opravljanje vozniškega izpita ne potrebujete biti polnoletni. Izpit lahko opravljate pri 16 letih in nato do dopolnjenega 18 leta vozite skupaj s spremljevalcem.
Opravljajte vozniški izpit v profesionalni avtošoli z dolgoletnimi izkunjami. Obiščite spletno stran avtošole 3D in si preberite o tečaju in izpitu CPP.
Šola vožnje Jaguar iz Ljubljane vam nudimo usposabljanje za pridobitev izpita A in B kategorije. Naši inštruktorji vožnje se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami, tako da se boste med učenjem spretnosti vožnje otresli morebitne napetosti. Pri nas so dobrodošli tudi vsi tisti, ki jim je bilo vozniško dovoljenje B kategorije odvzeto in morajo za ponovno dovoljenje odpraviti vsaj 22 ur vožnje. Jaguar, Ljubljana.
Opravljanje vozniškega izpita v Avtošoli 3D v Ljubljani je kakovostna, varna in ugodna odločitev. Nudimo opravljanje iztov kategorije A in B.
Pogosto se ljudje odločajo o avtošoli glede na koliko ur bodo opravljaji šolo vožnje do vozniškega izpita. Avtošola 3D vam nudi ugodne cene ur voženj.
Vozniški izpit za avto in motor lahko opravljate že pri 16 letih. Preberite si več o omejitvah in pridobitvi vozniškega izpita pri 16 letih na naši spletni strani.
Avtošola 3D nudi izobraževanje in opravljanje izpita za pridobitev vozniškega dovoljenja za vozila kategorije F.
Obstaja več kategorij vozniškega izpita. Preberite si o razlikah med kategorijami B, A in AM vozniškega izpita. Lahko pa nas obiščete na našem sedežu!
Za vozniški izpit je potrebno pokazati tako teoretično kot praktično znanje. Pri 3D avtošoli nudijo ugodne cene za teoretične izpite, tečaje in ure vožnje. Obiščite njihovo spletno stran in izvedite več.
Vozniški izpit lahko pridobi oseba, ki je dopolnila 18 let, je opravila obvezno število ur vožnje v avtošoli, tečaj prve pomoči, tečaj cestno prometnih predpisov in zaključni izpit.
Če voznik doseže izpit B kategorije že pri 16ih letih lahko do dopolnjenega 18. leta vozi le v spremstvu. Avtošola 3D nudi številne pakete ugodnisti pri izpitih za avto.
Opravite vozniški izpit pri nas. Izpit za A, izpit za B in izpit za druge kategorije. Vozniški izpit boste opravljali na sodobnih in klimatiziranih vozilih.
Pridobitev vozniškega izpita B kategorije je velik korak v življenju posameznika. Omogočite svojem najstniku pridobitev dragocenih izkušenj v spremstvu starša, tako boste zagotovili, da bo izurjen voznik, ko postane polnoleten in ga prvič spustite čisto samega na ceste.