Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Varovanje

Fizično varovanje oseb in tehnično varovanje objektov in varovanje premoženja

Varovanje objektov, varovanje oseb ter varovanje premoženja. Tehnično varovanje z alarmi in fizično varovanje oseb in premoženja. Ponudniki varovanja oseb in varovanja objektov. 

Elektronska ključavnica vam olajša skrb za zaklepanje in izgubljanje ključev.
Protivlomni in ognjevarni trezorji poskrbijo za zaščito vsebine pred ognjem in vlomom. Nudimo ugodno ceno sefov in drugih varnostnih omar.
V primeru evakuacije je potrebno objekt zapustiti kar se da hitro. Pri tem je v veliko pomoč varnostna razsvetljava, ki mora biti vgrajena v vsak javni objekt, v katerem se zadržuje množica ljudi. Za kakovostno varovanje ljudi je pomembna tudi zasilna razsvetljava. Pokličite nas - Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.
Senzor gibanja za luči je priporočen predvsem za zunanjo uporabo. Tovrstne magnetne senzorje se ponavadi namesti nad vrata. Zardi daljinskega upravljanja se lahko seznzorje gibanja enostavno namesti na strop.
Kontrola pristopa in dostopa predstavlja skupek strojne in programske opreme, ki posamezniku oz. skupini omogoča vstop v objekt ali določen prostor v njem. Za kakovostno varovanje poskrbijo sistemi identifikacije in mehatronične ključavnice. Vse to in še več v ID Shop v Ljubljani.
Ključavnica je zelo pomemebna za vaašo varnost, poleg kvalitetnih vrat.
Električne ključavnice, alarmi in video kamere so del sistema za varovanje objektov. Splača se kupiti kvalitetne sisteme za varovanje premoženja.
Se sprašujete, kako poskrbeti za varen dom? Spletna stran Sintala vam nudi koristne nasvete, kako poskrbeti za varen dom in osebno varnost. Preberite si Sintal blog, kjer smo za vas pripravili različne informacije.
Vas skrbi, da vas bodo nekega dne ali noči "obiskali" tatovi? Da boste izgubili dragoceno premoženje? Protivlomni sistem bo nepridipravom preprečil vstop v stanovanje, še več, odvrnil jih bo od poskusa vloma. Za kakovostno izvedbo se obrnite na podjetje Elema, d.o.o. iz Grosupljega.
Mobicom d.o.o. nudi storitve in produkte na področjih tehničnega varovanja že več kot 20 let. Zavarujte vaš dom, poslovno stavbo in druge objekte. Na voljo so vam protivlomni sistemi, videonadzorni sistemi, protipožarni sistemi ter kontrola dostopa, vabljeni na našo spletno stran!
S kontrolo pristopa imamo popoln pregled in nadzor nad vstopanjem v objekte ali prostore, s čimer si zagotovimo varnost in varovanje naše lastnine. V PI Unipro nudimo različne naprave, ki omogočajo kontrolo pristopa, kot so na primer elektronske ključavnice, optični čitalci ter čitalci prstnih odtisov. Vabljeni na našo spletno stran za predstavitev ponudbe!  
Ir kamere s senzorji so pomemben element v protivlomnem sistemu. Nudimo tudi mnogo drugih produktov za potrebe varovanja hiše ali stanovanja.
Ključavnica za vrata - kvalitetne in zanesljive ključavnice pri ID shop.
Inverterski varilni aparati različnih znamk: Fronius, Kemppi, Elektro Maschinen. Bodite jih v podjetju Pretent, d.o.o.
Požarni red je predpis, s katerim podjetje ureja varstvo pred požarom. Požarni red je predpis, ki določa odgovornost, preventivne ukrepe in ostale stvari povezane z varstvom pred požarom.
Zaščitite vaše prostore z enim izmed standardnih nivojev varnosti.
Sintal koncern poskrbi za vašo varnost. Varnostna služba vam nudi fizično varovanje in tehnično varovanjeSintal - vaša varnost je naša skrb.
Iščete video nadzor? Trgovina Mobicom prodaja kvaliteten video nadzor za celotno hišo. Preverite ponudbo naših brezžičnih videonadzornih kompletov.
Električne ključavnice za vrata dobite pri podjetju Mobicom, d.o.o. po zelo ugodnih cenah. Preverite ponudbo.
V kolikor se zavedate kako pomembna je naša varnost in zaščita premoženja, potem boste primerno zaščiti vaš dom, hišo, poslovni objekt ali katero drugo stavbo. Varnostni sistemi poskrbijo za miren spanec, saj lahko z video nadzornim sistemom zaščitimo okolico tako podnevi kot ponoči, s protivlomnimi sistemi pa onemogočimo vdor v naše prostore.